Home » De erfenis van Danny, hij schenkt zijn coins aan een medebewoner

De erfenis van Danny, hij schenkt zijn coins aan een medebewoner

Door BigBrotherNederland

Danny moest gisteren het Big Brother huis verlaten. Maar voordat hij Big Brother verliet had hij nog 15 coins gewonnen doordat hij een secret mission succesvol behaald had. En die mag hij aan iemand schenken. Big Brother riep de bewoners dan ook naar de woonkamer. Het is tijd voor de erfenis van Danny. Ik heb hier een aantal munten nu zegt Danny in de video. Dat zijn er 27 om precies te zijn. En ik denk dat het voor iedereen wel duidelijk is voor wie ze zijn. Ik doneer ze met alle liefde en uit de grond van mijn hart aan Chayron. Dat is denk ik voor niemand een verrassing. Ik wens je het allerbeste in het huis en ik hoop dat je het gaat halen tot het eind. Ik heb met jou echt een vriend gemaakt voor het leven. Rob, heel veel sterkte, ik hoop dat je beter wordt voor jezelf kiest en in jezelf blijft geloven. Charlotte, je bent een fantastisch persoon. Ik ben veel om je gaan geven, geloof in jezelf. Je bent sterker dan dat je denkt. Blijf dat doen, dan ga jij het ook ver schoppen. Ik hou van jullie allemaal, Ali maak me trots. Ik hoop jullie snel te zien en dat de maanden voorbij vliegen. Ciao! De groep klapt en vonden het mooi om te zien. Ali wordt emotioneel en Lindsey merkt op dat Danny een goede energie had. Bij Ali lopen de tranen over zijn wangen. Jason zegt thanks Dan, we zien je snel.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.6]

Ook interessant:

9 Reacties

Lydia lepee 5 februari 2023 - 13:31

Chayron ook zo vals als Danny?

Beantwoord
Gezina 5 februari 2023 - 13:35

Ja het was echt een goede jongen. Nu Jolien en Jaqueline en Chiara eruit. Jolien laat inderdaad haar ware aard zien. Ze voelt zich tegoed want zij heeft vrienden die allemaal een koophuis hebben. En uit goede kringen komen. Nou snap niet wat ze daar doet. 29 jaar maar lijkt wel 40.

Beantwoord
Yvonne kerssens 5 februari 2023 - 13:36

En wie is de gelukkigen?

Beantwoord
Meta 5 februari 2023 - 14:30

Wat een mooie woorden van Danny voor zijn vrienden. Kippenvel. Blijft zo jammer Danny dat juist jij weggestemd bent.

Beantwoord
Roosen 5 februari 2023 - 15:08

Zo jammer dat Danny eruit is, leuke vrolijke gast die daar veel deed en over niemand wat lelijks zei. Had liever Jason zien gaan, zit geen reuk of smaak aan.

Beantwoord
Jongen 5 februari 2023 - 16:15

Jolien haar ware aard komt nu ook boven , arme charlotte ze moest eens weten wat jolien chiara en zelfs rob over haar zeggen , finale met charlotte en ali en jason , die 3 gun ik het het meeste

Beantwoord
Alex 5 februari 2023 - 17:32

Hoeveel had Chayron er nog?

Beantwoord
Agnes schepers 5 februari 2023 - 18:40

En nu chiara eruit is een valse meid

Beantwoord
CNC 6 februari 2023 - 17:06

Charlotte eruit en daarna Chayron en Lindsey!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page