Dilemma week is gestart en Rob is al genomineerd

Dilemma week is gestart en Rob is al genomineerd

Afgelopen avond werd duidelijk dat Danny het Big Brother huis moest verlaten. Ook werd het nieuwe thema bekendgemaakt namelijk dilemma week. Afgelopen avond laat moesten de bewoners naar de woonkamer komen. Daar liet Big Brother weten wat het nieuwe thema is. Hij laat weten dat hij een dilemma heeft voor de groep. De bewoners moeten een keuze maken uit de volgende stellingen: een hele week warm water en 1000 euro uit de prijzenpot of een hele week koud water en elke dag een toetje bij de maaltijd. Uiteindelijk wordt er gekozen voor een hele week koud water en elke avond een toetje. Big Brother roept de groep later weer naar de woonkamer. Jullie hebben het eerste keuze moment achter de rug. Er komen nog meer keuzes die jullie samen of individueel moeten maken. Welkom bij dilemma week!

Vannacht is er ook van alles gebeurt in het huis. De bewoners werden één voor één naar de game area geroepen. Daar moest men de keuze maken, 3 mensen kregen een vrijstelling of 1 persoon wordt genomineerd. De meeste bewoners hebben voor nomineren gekozen en Rob heeft de meeste stemmen gekregen. Dit nomineren zorgde voor nachtelijke gesprekken. Zo heeft Bart Chayron proberen te nomineren. Dit omdat hij samen met Danny geprobeerd heeft via Michelangelo de blauwe kamer weg te spelen. Chayron werd hier kwaad over en is daardoor meegegaan met Lindsey om Rob te nomineren. Dat wilde Chayron naar eigen zeggen niet en dat was de schuld van Bart want die had hem boos gemaakt. Charlotte was ook boos omdat ze eigenlijk de vrijstellingen wilde geven. Echter koos ze ook voor Rob. Daar was Jolien dan weer boos over omdat ze vreest voor een nominatie deze week. Want Rob is volgens haar mega populair, en dan ligt ze er zelf uit. En daar blijft het niet bij want Michelangelo was ook boos omdat het voor hem nu duidelijk werd, maar daar heeft Chayron geprobeerd heel erg op in te praten, dat het allemaal niet waar was. Chiara is boos dat Chayron liegt. Lindsey en Ali zijn ook voor Rob gegaan, ze vinden hem negatief. Rob had aan het eind gezegd dat ze er niet zo’n ruzie over hadden hoeven maken, want hij had zichzelf toch wel genomineerd. Dat vond Charlotte niet leuk want dat had hij van te voren moeten zeggen. Ze voelde zich al zo bezwaard.

Inmiddels is de nieuwe dag in het Big Brother huis aangebroken en de bewoners werden gewekt met muziek. De vogeltjes dans. Daarna volgt er een lange livestream onderbreking. Daarna wordt duidelijk dat Rob genomineerd is, hij heeft zijn nominatie pin gehad. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.2]
Er zijn 26 reacties op dit artikel
 1. Chris at 10:49

  Laat ze na het nomineren toch eens zwijgen over nomineren,iedereen moet iemand nomineren en daarmee is het af en als ze erover praten moet BB ze maar strafpunten of een straf geven.En tenslotte iedereen heeft z’n eigen keus.

 2. Gezina at 10:57

  Het is wel duidelijk allemaal. Chiara kletst van alles. En dat als juf, wat een klikspaan. En dan heb je die Jason ,wat een kind.

 3. Fancy at 11:38

  Te grappig dit. De grootste toneelspeelsters in dit huis verwijten anderen zo te zijn. Chiara roddelt het meest van allemaal en probeert mensen uit te spelen en ook Jolien laat nu haar ware aard zien. Met de 3 ouderen in het huis verwijten ze exact waar ze zich zelfs schuldig aan maken…roddelen.
  En laat BB ajb eens optreden tegen het vele gefluister van met name Chiara en Jolien.

 4. Cynthia at 12:40

  Beetje laat om Rob nu te nomineren, want dan had Danny er nog in gezeten. Vindt het oprecht lullig voor hem dat hij er uit is, hij deed best veel en was nou niet een vervelende speler om naar te kijken.

 5. Jongen at 13:45

  Heel goed nu chiara nog erbij nomineren en alle twee naar huis , zal de sfeer verbeteren , daarna jaqueline die begint ook op rob te lijken , zeuren en eigenwijs doen , als je niet flexibel bent doe dan niet aan bb mee !

 6. Drikus at 17:01

  Die Rob is echt een oud wijf en lult achter iedereens rug ,hij is nog erger dan die Danny was,de eruit ermee met die klaagbank

 7. Alex at 17:30

  Ingewikkeld verhaal. Ik begrijp niet hoe ze konden overleggen over de nominaties.
  Sinds dat gedoe met die natte handdoeken zijn de meningen over Rob omgeslagen, ten onrechte lijkt me.

 8. kpdd at 12:00

  Eens.
  Was zó moeilijk kiezen, vorige week.
  Heb vóór Danny gestemd, al wilde ik ze alledrie graag in het huis laten.
  Maar wat had ik graag Rob erop gezien en laten vertrekken…

 9. Marc at 13:41

  Ik vindt dat Rob er nog in moed blijven de oudere hebben ook recht om lang in huis te blijven denk maar eens goed na want die Ali doet niet veel he in het huis?????

 10. Leeke at 17:02

  Na vandaag… Rob mag blijven.
  Andere naar huis…
  Geen 1000 euro om lekker een week lang te douchen… maar wel om andere reden uit de pot geld uit te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *