De bewoners krijgen een dilemma over de weekly basics en je kunt de bewoners een valentijnskaart sturen!

De bewoners krijgen een dilemma over de weekly basics en je kunt de bewoners een valentijnskaart sturen!

De bewoners zijn vanmorgen weer wakker gemaakt met muziek. Dit keer wat heftigere muziek dan de vogeltjesdans. Na het ontbijt beginnen de bewoners rustig aan de nieuwe dag. Er wordt van het zonnetje genoten en dan roept Big Brother iedereen dat ze naar de game area moeten komen. Het is dilemma week en het is weer tijd om een keuze te maken. Dit keer gaat het dilemma over eten. Big Brother vertelt dat er eten voor hun klaarstaat. En ze een keuze moeten maken. Er staan twee bokalen met daarop de weekly basics. Een met andijvie, pasta en gehakt. De andere met tomaat stoofvlees en rijst. De groep gaat in overleg en kiest uiteindelijk voor het pakket met tomaat, stoofvlees en rijst.

Later worden er cakejes gebakken met letters erop. Dit vormt een woord : Happy BD Femke 17 jaar. Femke is de dochter van Bart en ze is binnenkort jarig. Daar wordt dan ook bij stilgestaan in het huis zodat het mogelijk in de tv uitzending van woensdag uitgezonden wordt. Bart houdt ook nog een slinger vast met happy birthday en de groep gaat voor de camera staan zodat het goed in beeld is. De dag verloopt tot nu toe vrij rustig. Binnenkort is het valentijn en je krijgt de mogelijkheid om een kaartje te sturen naar een Big Brother bewoner. Dit kan via onderstaand adres:

Endemolshine
T.A.V. Big Brother
MediaArena 2
1114 BC Duivendrecht

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.6]
Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. A. at 13:43

    Weet iemand wat er met Chayron is? Ik hoorde hem iets zeggen over vertrouwen en dat hij gisteravond dingen gehoord had en dat hij nu niemand meer vertrouwt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *