Home » De bewoners doen een Big Brother pubquiz en doen ook het spel met de rode knoppen

De bewoners doen een Big Brother pubquiz en doen ook het spel met de rode knoppen

Door BigBrotherNederland

Nadat bekendgemaakt werd wie de genomineerden van deze week zijn was het weer tijd voor het spel met de rode knoppen die in de tuin staan. Dit keer zijn Lindsey, Chiara en Jolien aan de beurt. Jolien en Chiara drukken voor Big Brother coins en Lindsey het vraagteken. Ze wint hiermee een persoonlijk item, een geluksdobbelsteen. Later mogen nog drie bewoners op de rode knoppen drukken namelijk Bart, Rob en Jacqueline. Bart en Rob drukken voor coins en Jacqueline gaat nog een keer voor het vraagteken. Bij het blik staat “Je kop in het zand steken”. Als het blik geopend wordt zit er zand in.

Verder hebben de bewoners nog een leuk moment. Big Brother spreekt hen toe, beste bewoners. Jullie verblijven nu al een aantal weken in mijn huis. Tot nu toe hebben jullie al mijn testen goed doorstaan. Jullie hebben jezelf de afgelopen weken echt bewezen. Ik heb gezien dat jullie door doolhoven kunnen kruipen, in hijskranen kunnen hangen en ballonnen op een bijzondere manier kapot kunnen maken. Vandaag kunnen jullie je opnieuw bewijzen met de volgende test. Hoe is het gesteld met jullie kennis over muziek? We gaan erachter komen in de Big Brother pubquiz. Maak nu drie teams van 4 bewoners. Er worden drie teams gemaakt en de teams moeten allemaal vragen beantwoorden over muziek. Het winnende team krijgt later vandaag Big Brother coins voor hun inzet. Big Brother zegt dat ze het goed gedaan hebben. Het team van Jacqueline, Chiara, Ali en Rob hebben gewonnen. Ze hebben per persoon 4 coins gewonnen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 5]

Ook interessant:

4 Reacties

Lydia 9 februari 2023 - 17:57

Voor mij is Bart de grote winnaar van dit jaar!
Hij laat zich niet omkopen!
Hij heeft karakter.

Beantwoord
Alex 9 februari 2023 - 18:32

EIndelijk een zinnige quiz.

Beantwoord
yvonne kerssens 9 februari 2023 - 20:19

spannend,maar lekker bezich ! ! !

Beantwoord
Chelly 10 februari 2023 - 14:09

Het geld in de pot is van BB
Door vast te houden aan zgn domme principes loopt Bart veel mis.Lachwekkend hoor

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page