Home » Jason en Michelangelo spelen een spel in de secret room en Jason moet al zijn coins afstaan aan een medebewoner

Jason en Michelangelo spelen een spel in de secret room en Jason moet al zijn coins afstaan aan een medebewoner

Door BigBrotherNederland

Jason en Michelangelo mochten naar de secret room komen, door de kijker werden zij gekozen om een spel te spelen. Big Brother legde aan de twee uit wat de bedoeling van het spel was. Michelangelo en Jason begint Big Brother. Jullie spelen samen, een van jullie de bom, de ander de handleiding. Zeg het maar, wie doet wat? De mannen gaan in overleg, Jason is de handleiding en Michelangelo de bom. Jason en Michelangelo jullie gaan samen spelen in de secret room, ik adviseer jullie om dadelijk jullie jassen uit te doen. De bom en de handleiding, Michelangelo de bom Jason de handleiding. Jullie krijgen 15 minuten de tijd om deze puzzel op te lossen, lukt dat dan krijgen jullie 1 punt voor het klassement. Als deze puzzel niet opgelost wordt blijft deze onopgelost en kan het opnieuw worden gespeeld. Jason jij staat voor een handleiding, Michelangelo bij de bom. Aan Jason de taak om aan Michelangelo te vertellen de bom moet ontmantelen. Michelangelo jij mag de handleiding niet bekijken en Jason niet de bom. Let op, sommige fouten kunnen duur komen te staan, er gaat dan 1 minuut af van jullie tijd. Ik wens jullie veel succes en dan start de tijd. Jason nog een belangrijke toevoeging, de bom moet worden ontmanteld volgens de volgorde van de handleiding.

Jason gaat naar de handleiding en Michelangelo vertelt wat hij allemaal voor zich ziet. Ze moeten verschillende formules doorlopen om de bom te ontmantelen. Het zijn kleine opdrachten / raadsels die ze moeten doorlopen. In totaal zijn er 5 modules. Dit lukt de mannen ruim binnen de tijd, ze hebben de puzzel succesvol afgerond. En hebben daar ook nog eens 6 big brother coins mee gewonnen!Daarna keerde de mannen weer terug naar het huis.

In het huis liet Big Brother ook nog enkele bewoners op de rode knoppen in de tuin drukken. Dit keer waren Lindsey, Jason en Michelangelo aan de beurt. Lindsey drukt voor 1 coin, Michelangelo voor 3 en Jason drukt op het vraagteken. Hij haalt een blik uit de wall en na veel moeite weet hij deze open te krijgen. In het blik zit een briefje met daarin de opdracht dat hij al zijn coins aan een medebewoner moet geven. Jason geeft zijn coins aan Michelangelo.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Hans 9 februari 2023 - 09:19

Zo ik heb al gestemd op Jason jammer voor Rob maar Jason is mij favoriet Jacqueline mag van mij eruit die heeft op iedereen commentaar hoewel ze veel in het huis doet eruit met haar.

Beantwoord
Gezina 9 februari 2023 - 09:22

Laat Jaqueline lekker naar huis gaan. Het boeit haar toch niet. Chiara er achteraan.

Beantwoord
Alex 9 februari 2023 - 10:42

Alweer munten afstaan. Weet big brother niets beters te verzinnen?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page