Jacqueline denkt dat het tussen Jason en haar gaat wie er mag blijven in Big Brother

Jacqueline denkt dat het tussen Jason en haar gaat wie er mag blijven in Big Brother

Deze week zijn Jacqueline, Rob en Jason genomineerd. Afgelopen avond had genomineerde Jacqueline een gesprek met Ias en Charlotte. Jacqueline denkt dat het tussen Jason en haar gaat tijdens de liveshow die vanavond op het programma gaat.

Ik ben zondag weg zegt Jacqueline, zondag lekker biefstuk. Denk je dat je naar huis moet vraagt Ias. Ik denk dat ik sowieso naar huis ga antwoordt Jacqueline met een lach. En ik denk dat Rob erop blijft staan. Voor Jason vraagt Ias en Jacqueline laat weten dat ze dat wel denkt. Charlotte hoort het en zegt dat Rob de laatste week wel negatief is. Jacqueline vindt het de laatste dagen wel meevallen. Hij heeft veel pijn gehad en de laatste drie dagen vind ik hem weer wat… Charlotte heeft een andere mening, hij heeft negativiteit over wat andere mensen doen. Dan denk ik je zit nog steeds in een spel. Het is niet dat we hier op vakantie zijn. Ik denk dat mensen dat ook wel zien. Het is een once in a lifetime benadrukt ze. Jacqueline gaat lekker haar koffer inpakken en niet chagrijnig lopen doen. Het drukt zo’n stemming die hele nominatie. Dat vind ik heel bijzonder. Ik vind het niet erg. Ik ben daar heel makkelijk in.

Je kunt nog altijd stemmen op welke genomineerde je in het huis wilt houden. Je kunt je stem uitbrengen via onderstaande links. Wie moet er vanavond vertrekken uit het Big Brother huis, wordt het Jason, Jacqueline of Rob?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.8]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
  1. Hans S at 11:44

    Alles kan maar ik zeg dat Jason als eerste blijft ik heb al op hem gestemd en dat het tussen Rob en Jacqueline gaat en dan wint Rob.
    Ik had liever ander op de nominatiestoel gezien maar ja.

  2. Chantal at 13:05

    Hoop de volgende keren Charlotte of chay op de bank. Wat een slangen zijn dat zeg.
    Net gesprek van Charlotte en Jolien gezien hoe Charlotte op Jolien inpraat niet normaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *