Home » Ali kiest zijn spel in de secret room en Rob heeft voor de verandering weer pijn

Ali kiest zijn spel in de secret room en Rob heeft voor de verandering weer pijn

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken in het huis. Rob heeft voor de verandering weer pijn. Hij hoopt vandaag iets van zijn familie te horen. Want dat is ook nog niet gebeurt mompelt hij in zichzelf. Daarna strompelt hij naar de bank en gaat erop zitten. Big Brother zegt hij dan. Ik zou gisteren ook paracetamol krijgen maar dat heb ik niet gehad. Zou dat misschien nog kunnen? Dankjewel. Daarna gaat hij oefeningen doen voor zijn zere been doen.

Verder werd eerder al duidelijk dat Ali weer naar de secret room mag om daar een spel te spelen. Vandaag roept Big Brother hem naar de secret room. Hij moet daar een keuze maken uit verschillende symbolen. Uiteindelijk kiest Ali voor het hangslot. Later vandaag moet hij terugkomen in de ssecret room om het spel te spelen. Er is al een klein beetje duidelijk wat het spel ongeveer gaat zijn. Op het officiële twitter account wordt in onderstaande tweet beschreven wat de bedoeling van het spel is. Gaat het Ali lukken het spel succesvol af te ronden? We komen er uiteraard nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

11 Reacties

Jaap kwakman 15 februari 2023 - 12:46

big brother niet om het een of ander maar je moet voordat Bart gaat nomineren toch rob naar huis sturen want dit is niet eerlijk tegen over de andere bewoners want die doen het werk en rob kan niks doen 🙈

Beantwoord
Lydia 15 februari 2023 - 12:54

Arme Rob,beterschap!
Wie wordt genommineerd door Bart?

Beantwoord
Gezina 15 februari 2023 - 13:04

Vind het nu wel welletjes met Rob. Hij moet eruit. Dit kan gewoon niet meer. Hij kan niet meedoen met spellen en zit maar een beetje op de bank. Eruit. Succes Ali.

Beantwoord
Coco 15 februari 2023 - 13:06

Zo als rob het speelt is ook een manier om verder te komen, laten we voorop stelen erg dat ie pijn heeft maar ga dan naar huis zodat de mensen die wel hun best doen erin kunnen blijven ook al is het met een nominatie voor een week erna

Beantwoord
Marja 15 februari 2023 - 13:11

Stuur Rob alsjeblieft naar huis of een ziekenhuis, daar is hij beter af dan elke keer op de bank met zware medicijnen.
Vocht moet waarschijnlijk uit zijn knie gehaald worden. Dit kan ook even gedaan worden door een huisarts. Maar dan moet hij daarna wel weer dagen rusten.
Dus dat schiet niet op!
Kan hij wel boos zijn omdat sommige kandidaten hem daarom willen nomineren maar ik snap het wel. Anderen doen nu de spellen en Rob kan lekker blijven zitten, mopperen en klagen in de hoek van de bank.
Lieve broodjes worden niet gebakken en dat weet Rob ook!

Beantwoord
Chelly 15 februari 2023 - 13:32

Ach BB,laat Rob zaterdag a.s naar huis gaan
Dit is een actieve spel en die man zit het merendeel vh spel pijn te lijden!Er moet nu echt ingegrepen worden.Geen leuke streams

Beantwoord
Jannie de klein 15 februari 2023 - 13:51

Rob kan beter naar huis gaan. Niet eerlijk tegenover de andere spelers.

Beantwoord
Lat 15 februari 2023 - 13:54

Laat die man aub het huis verlaten. Hij heeft alleen maar lichamelijke klachten en loopt continu te roddelen en te zaniken als een oud wijf.

Beantwoord
Jaap 15 februari 2023 - 14:28

Ga naar huis rooooooob je hebt er niks te zoeken gezellig in het bankje bij je familie

Beantwoord
Alex 15 februari 2023 - 15:15

Van die bagger op twitter word ik niets wijzer.

Beantwoord
Jerome 15 februari 2023 - 15:28

Laat Rob aub snel vertrekken, wel zo eerlijk voor de overige bewoners. Die doen van alles en Rob voert niks uit. Niet eerlijk als er iemand anders dan Rob vertrekt zaterdag

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page