Home » Michelangelo is naar de fan room geweest, het was leuk maar ook negatief

Michelangelo is naar de fan room geweest, het was leuk maar ook negatief

Door BigBrotherNederland

Michelangelo heeft vandaag toegang tot de fan room gekocht. Inmiddels is hij hier geweest en in het huis vertelt hij over hoe het was in de fan room. Het was echt cool begint Michelangelo. Iedereen heeft 5 brieven, er waren ook allemaal tweets. Dit waren 32 tweets, ook stonden er twee borden met een overzicht van de meest tactische spelers en wie het best stonden in de groep. Bart was tweede van de beste die in de groep ligt, op 4 Jason, op 6 Jolien, 8 Rob en op 10 was Ias. Tactisch was ik op 1 wat ik niet had verwacht, op 3 was Chiara, op 5 was Ias, Charlotte op 7 en Ali op 9. De tweets waren wel leuk, er stond dat Lindsey meer ballen had dan de helft van de mannen samen. De groep lacht. Michelangelo vertelt daarna positief nieuws voor Jason. Ook stond er jij, ik en Lindsey we zijn de toppers en die wil ik in de finale zien. Voor Charlotte wenste een fan Charlotte heel veel succes. Er waren ook kaartjes. Ali had koning van de lach als tweet. Je bent grappig en fijn. Ias je had ook positieve dingen, dat je goed gegroeid bent en goed met humor bent. Maar ook dat je beter je mond kunt houden. Rob had veel beterschap kaarten en dat hij zich niet moest laten leiden door pijn. Maar ook dat het publiek dat ze wilde stemmen wie ze er zelf uit willen hebben. Bij Bart dat hij veel dingen doet. Jolien veel over doorzetten, een top meid. Chiara had veel foto kaarten. Dat wij een leuk stel zijn samen.

Ias vraagt daarna over het negatieve maar Michelangelo wil liever dat persoonlijk tegen mensen zeggen. Ias wil het wel horen maar Michelangelo wil het liever niet in de groep gooien. Michelangelo heeft een telefoontje gekozen. Hij hoorde een vriend. En ik heb de video gekozen, dat was heel heftig. Een grote carnaval wagen en mensen waren t-shirts voor mij aan het uitdelen. Dat was wel nice. Ik zag allemaal jongeren, mijn moeder. Ze waren aan het roepen en aan het schreeuwen. In tweets stond ook iets negatiefs, maar iedereen had wel iets positiefs of negatiefs. Het was echt cool. Daarna gaat Ias met Michelangelo, hij wil het negatieve wel bespreken. Zo is de vriendschap tussen hem en Ali niet oprecht genoemd. Dat hij een vreemde vogel was maar nu toch wel de leukste. Ook Jason gaat even praten. Bij jou was er weinig negatief. Er stond wel het betekent niet dat de sfeer in het huis stom is door Jason. Lindsey moet rekening houden met wie ze goed is. Iedereen buiten, Jason, Lindsey, Charlotte, Michelangelo: take the snakes out. En dat ze Lindsey vervelend vinden worden. Dat zijn meningen van mensen lacht Lindsey. Ali had niets negatiefs maar wel meer de power of nomination moest winnen en meer moest nomineren.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 5]

Ook interessant:

5 Reacties

Hans S 20 februari 2023 - 17:31

Ik vind Jolien een hele leuke meid met een hele mooie lieve hond en is voor mij de leukste in dat huis samen met Chiara dat zijn mij toppers.
Maar ook Charlotte en Michelangelo zijn leuk.

Beantwoord
Alex 20 februari 2023 - 18:01

Had Ali niets negatiefs? Hij maakt voortdurend ruzie.

Beantwoord
Lydia 20 februari 2023 - 18:05

Lyndsey en Ias mogen het huis verlaten.
Ik vind dat Bart de symphatiekste en beste bewoner is!
Veel geluk Bart brengde hoofdprijs naar huis…

Beantwoord
Sjef 20 februari 2023 - 18:27

zeker die lindsey erg vervelend op een houtje bijten of op de nagels voert verder weinig uit eruit ermee

Beantwoord
Gezina 20 februari 2023 - 20:44

Laat Rob aub naar huis gaan. Wat een vervelende man wordt dat. Hij verpest nu alles. BB zeg dat hij naar huis moet. Weg ermee.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page