Home » Rob heeft een gesprek gehad in de dagboekkamer en laat in het midden of hij ook het huis verlaat

Rob heeft een gesprek gehad in de dagboekkamer en laat in het midden of hij ook het huis verlaat

Door BigBrotherNederland

De genomineerden van deze week zijn bekendgemaakt. Dit zijn deze week Charlotte, Lindsey en Ali. Rob liet eerder weten graag naar huis te willen. Hij was dan ook teleurgesteld toen hij de genomineerden zag. Hij ging naar de dagboekkamer en als hij terug het huis in komt gaat hij een gesprek aan met Michelangelo. Hij had power of nomination en de taak om te nomineren.

Ik aanvaard het begint Rob, ik vind je nog steeds een top vent en ik accepteer je keuze. Daarna geeft hij hem een knuffel. Het is goed voegt hij eraan toe. Michelangelo legt uit dat hij niet dezelfde kansen heeft als Jason en Charlotte. Dus hoe meer ik nu kan profiteren, hoe beter dat voor mij is en de toekomst. Ik heb het wel moeilijk gehad want als ik in jou schoenen zou staan had ik ook zoiets van nomineer mij en ik wil weg. Maar ik heb ook gezegd van ik wil dat Rob hier nog iets mee kan maken. Als je vorige week weg was gegaan was je niet bij Wolter Kroes. Misschien komt er iets dat je er weer terug bovenop geraakt. Rob antwoordt dat hij net ook nagedacht heeft. Ik snap dat je het een moeilijke keuze stond. Ik ben absoluut niet boos. Ik reageerde net een beetje teleurgesteld. Maar dat is klaar. Ik heb net een gesprek gehad, laat ik je dit zeggen het komt allemaal wel goed. Maar je blijft hier vraagt Michelangelo. Rob lacht en laat weten dat hij er niks over mag zeggen. De twee geven elkaar nog een knuffel en Rob benadrukt dat hij hem een top gozer vindt…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 50 Average: 4.7]

Ook interessant:

9 Reacties

EHM 23 februari 2023 - 13:13

Tuurlijk……nu wil hij ineens niet meer naar huis…..wat n malloot

Beantwoord
Lydia 23 februari 2023 - 13:17

Goed zo Rob!

Beantwoord
Lydia 23 februari 2023 - 13:18

Goed zo Rob!
Het spel is nu echt bezig!

Beantwoord
Hans S 23 februari 2023 - 13:41

Michelangelo is een top gozer ik mag hem wel.

Beantwoord
Lydia 23 februari 2023 - 16:52

Charlotte gaat tekeer.!
Ze zit vol haat!
Dat hoort niet in BigBrother.

Beantwoord
Lydia 23 februari 2023 - 17:07

Charlotte de denkt dat ze de konigin is ..is razend.!
Weg ermee dat is geen voorbeeld voor jonge mensen.

Beantwoord
Alex 23 februari 2023 - 17:41

Hopelijk gaat het beter met hem.

Beantwoord
Chantal 23 februari 2023 - 19:51

🎼 altijd is kortjakje ziek midden in de week maar zondag niet 🎶

Beantwoord
Blondie 24 februari 2023 - 13:35

In ieder geval de nominatie voor deze week door laten gaan! Wie van de 3 eruit vliegt zal mij een zorg zijn. Ik moet ze alle 3 niet. Liefst Alie pleitte.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page