Charlotte en Lindsey denken dat Ali binnenkort gaat ontploffen

Charlotte en Lindsey denken dat Ali binnenkort gaat ontploffen

Afgelopen avond is zeer rustig verlopen in het Big Brother huis. Michelangelo, Jolien en Lindsey mochten voor de tweede keer naar de fan room. Wat zich daar heeft afgespeeld wordt niet echt duidelijk. Het drietal mag er niets over zeggen. Verder wordt er nog wat gesproken over de genomineerden van deze week Ali, Charlotte en Lindsey. Charlotte en Lindsey zitten er buiten over te kletsen. Lindsey is van mening dat Ali zichzelf echt an het opf*cken is. Ik denk dat hij er klaar mee is. Merk je dat hij negatiever is vraagt Charlotte. Ook antwoordt Lindsey en Charlotte merkt het sinds vandaag. Ik denk dat hij nog een keer gaat ontploffen. Lindsey denkt dat dat er ook wel aan zit te komen. Het doet mij denken aan de eerste week. Charlotte denkt dat Ali veel te goed is en mensen teveel vertrouwd. Hij ziet het te persoonlijk. Lindsey neemt zich voor om zaterdag lekker te relaxen. Charlotte gaat zaterdag haar koffer inpakken, dan gaat het ook sneller voorbij. Inmiddels is een nieuwe dag in het huis aangebroken, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.6]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *