Home » Charlotte en Lindsey denken dat Ali binnenkort gaat ontploffen

Charlotte en Lindsey denken dat Ali binnenkort gaat ontploffen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond is zeer rustig verlopen in het Big Brother huis. Michelangelo, Jolien en Lindsey mochten voor de tweede keer naar de fan room. Wat zich daar heeft afgespeeld wordt niet echt duidelijk. Het drietal mag er niets over zeggen. Verder wordt er nog wat gesproken over de genomineerden van deze week Ali, Charlotte en Lindsey. Charlotte en Lindsey zitten er buiten over te kletsen. Lindsey is van mening dat Ali zichzelf echt an het opf*cken is. Ik denk dat hij er klaar mee is. Merk je dat hij negatiever is vraagt Charlotte. Ook antwoordt Lindsey en Charlotte merkt het sinds vandaag. Ik denk dat hij nog een keer gaat ontploffen. Lindsey denkt dat dat er ook wel aan zit te komen. Het doet mij denken aan de eerste week. Charlotte denkt dat Ali veel te goed is en mensen teveel vertrouwd. Hij ziet het te persoonlijk. Lindsey neemt zich voor om zaterdag lekker te relaxen. Charlotte gaat zaterdag haar koffer inpakken, dan gaat het ook sneller voorbij. Inmiddels is een nieuwe dag in het huis aangebroken, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

Alex 24 februari 2023 - 10:43

Hopelijk ontploft Ali buiten het huis.

Beantwoord
Yvonne kerssens 24 februari 2023 - 11:35

Waarom gaat ali ontplofen ?

Beantwoord
Lydia 24 februari 2023 - 14:05

Ali is heel rustig en lief!Hij mag blijven van mij!
Charlotte zit vol haat.,een slecht karakter!heeft Charlotte.

Beantwoord
Hella Kiesbrink 24 februari 2023 - 14:57

Ik hoop dat Rob het huis verlaat en dan niemand anders moet gaan, want hij doet niks bijzonders alleen maar op de bank zitten en alleen een spel waar hij lichamelijk niks moet doen. Een kaartspel kon hij doen maar voor de rest niks. Ook zou ik het leuker gevonden hebben dat de fans mochten nomineren want het is uiteindelijk fanweek. Ben benieuwd hoe het verder gaat, maar zou het jammer vinden als een van de genomineerden nu naar huis moeten terwijl Rob het al lang had verdient.

Beantwoord
Hella Kiesbrink 24 februari 2023 - 14:58

Nog ter aanvulling als Rob weg is dan gaat het Ali ook veel beter denk ik.

Beantwoord
Tien 24 februari 2023 - 20:30

Ben helemaal klaar met Charlotte! Wat een jankerd! Ali en Lindsey mogen blijven.

Beantwoord
Jan 25 februari 2023 - 10:49

Stem aub. allemaal op Ali zodat hij in het huis blijft!!!! Niet omdat hij zo populair is maar om de complottheorie van Michelangelo onderuit te halen. Dan heb je twee dingen in één klap; complottheorie is onderuit gehaald, en een van de twee stokers is weg!!! Het liefst Lindsey.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page