Home » Ali geeft een optreden in het Big Brother theater en Charlotte haar moeder komt tijdens een freeze opdracht

Ali geeft een optreden in het Big Brother theater en Charlotte haar moeder komt tijdens een freeze opdracht

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond riep Big Brother de bewoners naar de woonkamer. Daar nam hij het woord, beste bewoners. Alle bezoekers van de Big Brother theater en de artiest zelf mogen nu richting de gameroom. De bewoners gaan richting de gameroom, Ali mag dit keer zijn act opvoeren. Elke bewoner moet een act doen, want het is talent week. Er staan fijne theater stoelen klaar en iedereen mag plaatsnemen. Big Brother heet iedereen welkom in het theater. Deze week zal ieder van jullie hier een optreden verzorgen. De kijkers kijken en beoordelen mee. En vanavond is het zover, het eerste optreden hier. Van de enige van jullie die het in zijn eentje gaat doen. Mag ik een daverend applaus voor Ali? De groep klapt en Big Brother zegt dat hij op het podium plaats mag nemen. Daarna neemt Ali het woord. Hij doet een standup comedian act. De rest van zijn medebewoners doen enthousiast mee. En er wordt regelmatig gelachen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. En Big Brother is er vroeg bij voor een freeze opdracht. De meeste bewoners zijn op dat moment nog in de badkamer. Achter de spiegel verschijnt de moeder van Charlotte. Haar moeder zegt onder andere dat ze het goed doet en dat iedereen achter haar staat. Charlotte en de rest van de bewoners houden zich goed stil. Big Brother laat weten dat de freeze gelukt is. Charlotte wint een beauty pakket en 2 coins. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.9]

Ook interessant:

4 Reacties

Chelly 27 februari 2023 - 08:20

Mijn finale kandidaten waren Chayron,Danny en Ali
Veel respect voor Ali hoe hij zich staande houdt
Van mij mag hij BB winnen

Beantwoord
Alex 27 februari 2023 - 09:35

Als het mislukt betaalt iedereen 3 coins. Je kan meer verliezen dan winnen bij zo’n freezeopdracht.

Beantwoord
Agnes schepers 27 februari 2023 - 09:44

Mooi gedaan charlotte

Beantwoord
Yvonne kerssens 27 februari 2023 - 11:36

Moesten ze weer freeze ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page