Home » Jason vraagt duidelijkheid aan Chiara over eventuele gevoelens voor hem

Jason vraagt duidelijkheid aan Chiara over eventuele gevoelens voor hem

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond besloot Jason even het gesprek met Chiara aan te gaan. Jason lijkt Chiara leuk te vinden en wil daar iets over vragen. Ik dacht nog over afgelopen zaterdagavond begint Jason, toen sloot je af met ja maar ik ben geen 20 meer he. Wat wilde je daar eigenlijk mee zeggen? Chiara antwoordt dat ze ermee bedoelde dat als ze 20 zou zijn ze het wel zou weten. Ik ben geen 20, dus ik bekijk het nu niet zo. Is dat de deur dichtgooien vraagt Jason. Ja antwoordt Chiara en Jason was gewoon benieuwd. Geef ik jou verkeerde intenties vraagt Chiara, ik wil jou geen verwachting geven. Ik heb die hier totaal niet benadrukt ze. Je bent een leuke jongen, los van dat allemaal. Maar ik zie het niet op dat vlak, snap je wat ik bedoel. Ja ik snap het antwoordt Jason, maar het was meer op wat je zaterdagavond zei, ik ben geen 20 meer. Maar het is goed, ik was gewoon nieuwsgierig. Chiara vraagt zich af wat hij vindt, misschien geef ik jou een gevoel wat voor jou niet prettig is. Je moet gewoon doen zoals jij bent laat Jason weten. Ik heb wat naar jou uitgesproken, het is helemaal goed toch zo.

Chiara gaat dan weer naar de slaapkamer en ze zegt tegen Michelangelo dat Jason verliefd is. Ik wil hem geen verkeerd beeld geven of zo benadrukt ze. Hij had nog vragen vraagt Michelangelo. Ja antwoordt Chiara, hij kwam zaterdag vragen hoe ik hem zag. En ik had daarop geantwoord en ik zei ik ben geen 20. En hij zat daarmee en wilde weten of hij een kans maakte of niet. Ik vind het knap dat hij het vraagt, dat is echt ballen. Je hebt het toch goed gedaan antwoordt Michelangelo. Alleen is het kl*te dat als je iets samen moet doen hij een vibe voelt. Ik ontloop hem nu dus ook gaat Chiara verder. Hij vraagt steeds om iets samen te doen. Ik vind het erg dat ik hem misschien een verkeerd signaal geef. Ik ben gewoon wie ik ben, moet ik dan niet aardig tegen hem doen? Ik weet zeker dat er meisjes voor hem in de rij staan. Michelangelo kan wel begrijpen hoe hij zich voelt.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.8]

Ook interessant:

2 Reacties

Lydia 28 februari 2023 - 10:48

Ocharme Jason,hij is zolief!

Beantwoord
Alex 28 februari 2023 - 14:44

Jason is zelf ook niet zo duidelijk.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page