Home » Dilano vreest voor de positie van Sabeau

Dilano vreest voor de positie van Sabeau

Door BigBrotherNederland

Nadat de powerful bewoners een vrijstelling pin gekregen hebben, hebben Ronahi, Dilano, Tyron, Jimmy en Sabeau een gesprek over hoe het nu mogelijk verder gaat verlopen.

Ik ben nu meer aan het denken dat toen mensen dingen voor zichzelf gingen kopen zijn er veel stemmen verandert merkt Dilano op. Qua hoe populair iedereen is. Tyron antwoordt dat hij het daar wel mee eens is. Voor ons is het anders, daar laten ze alleen zien dat ze haar hand erop heeft en drukt doelend op Alice. Maar het zijn speculaties we zien het wel. Ronahi vraagt wat dit de beste bank zou zijn. Sabeau zegt Karen, Danny en ik. Dan gaat Karen naar huis denkt Ronahi maar volgens Tyron weten ze nog niks over Sabeau. Ik denk wel positief over Sabeau merkt Ronahi op. Je gaat niet naar huis, ook Tyron denkt niet dat ze moet gaan. Ik weet het niet zegt Dilano, ik moet het zien. Omdat ik die brief heb gekocht voegt Sabeau eraan toe. Ja gaat Dilano verder en omdat je hier pas 3.5 week zit. Wie is zij om een brief af te pakken van mensen die er al 7 weken zitten? Ik denk dat jij daardoor niet populair in de buitenwereld bent en een Karen wel omdat ze niets gepakt heeft. En wel gegund. Zo denk ik niet hoor antwoordt Ronahi, ik denk puur alleen aan hier. Ik denk tien stappen vooruit zegt Dilano, wat de beste bank zou zijn ik weet het niet. Ik kan het niet meer inschatten.

Ronahi denkt ook niet dat Dilano populair staat, hij is erg tactisch bezig. Dat denk ik ook niet antwoordt Dilano. Dus kun je het beste Dilano saven merkt Tyron op. Ronahi weet het niet, ik heb je ook al gezegd dat je niet meer zo sterk staat. Ook als ze laten zien als ik niet zo goed tegen mij verlies kan voegt Tyron eraan toe. Sabeau heeft dan wel weer een goed beeld. In de buitenwereld was het positief. Dilano zit ondertussen wat voor zich uit te staren en Ronahi benadrukt dat hij zich geen zorgen over Sabeau moet maken. Ik denk dat echt niet, zij is 20 jaar, hoe doet zij hier daar kijken mensen ook naar. Niet mee eens antwoordt Dilano. Mensen kijken dit om je te beoordeling, elke misstap die je zet wordt keer tien uitvergroot. Wij kunnen dit niet inschatten, ik heb geen idee hoe iedereen staat. Voor de buitenwereld had ze de brief voor iemand anders moeten laten. Hetzelfde voor Glenn, maar hij is veilig deze week. Hij heeft ook niks gegund aan Danny, dat wordt ook niet positief naar de buitenwereld gebracht. Sabeau hoopt ook dat het ding met Tom niet teveel pfff… Hij had echt met mij op de bank moeten zitten. Dat had ik echt gewild. Ronahi zou het liefste het spel achter zich laten. Moet ik dat het gezeik weer doen voegt ze er emotioneel aan toe. Dat wil ik niet meer. We kunnen er niets aan doen benadrukt Dilano, we moeten vertrouwen op de kijkers.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.9]

Ook interessant:

14 Reacties

Marc Croes 28 februari 2024 - 16:20

Tom naar huis

Beantwoord
Hans S 28 februari 2024 - 16:26

Sabeau is wel een intelligent meisje mooi om te horen dat ze gewoon weer gaat studeren in America.
Van mij mag Sabeau blijven maar wel meer interesse naar Dilano toe aub en hem niet laten vallen.

Beantwoord
Gerard 28 februari 2024 - 16:31

Einde a.s voor SABEAU deze meid moet gewoon het huis uit dat is het beste en de week erop gaat het tussen Ronahi en Tyron dan gaat een van hun naar huis, denk ik

Beantwoord
Hans S 28 februari 2024 - 16:33

Ashley heeft weer pijn in haar buikje wat een huilebalk is die vrouw toch , nu heeft ze Jimmy weer opgestookt om te vragen of Dilano bij hun op de kamer komt slapen , dat gaat Dilano nooit doen die heeft ook een hekel aan Ashley wie niet.

Beantwoord
Xxx 28 februari 2024 - 17:01

Zo nou nomineer jimy dan ook maar big brother mogen niets zeggen en hij maakt t even allemaal bekend aan dilano wie er genomineerd zijn !!!
Jimmy maakt ff duidelijk dat alice sabeau tyron en danny genomineerd zijn !!!!
En mogen niets zeggen tot morgen!!!
Dus jimmy mag ook op de bank

Beantwoord
Alex 28 februari 2024 - 17:26

Ze hebben geen idee hoe de buitenwereld over ze denkt.

Beantwoord
Muwgli 28 februari 2024 - 17:55

Ik heb het idee dat de Generaal Ashley wordt bevoordeeld, ik kijk niet meer het is maar een grote roddel groep vooral laten ze zich door de Generaal beïnvloeden

Beantwoord
Luc 28 februari 2024 - 19:02

Wat is de bijdrage van Dilano en Sabeau, Alice en Karen in dit huis ? De andere bewoners zorgen tenminste voor wat actie en sensatie en hebben een duidelijke mening over het leven in Big Brotherhuis! En wat wil de kijker: positieve actie en onderneming, maar als je dat van de vier eerder genoemde bewoners zou verwachten zal de livestream ten dode opgeschreven zijn…

Beantwoord
Xxx 28 februari 2024 - 19:10

Ooooo die veaagtekens??? Haha komt de twist van b.b jimmy heeft zn mond voorbij gepraat en ashley ook oei oei komen die twee ook op de bank???

Beantwoord
Big Brother ZB 28 februari 2024 - 20:52

Blijkbaar is het groepje “genomineerden” uitgedund tot Tyron, Dilano en Sabeau …. 🙂
Indien dit zo is, mogen zaterdag alle genomineerden naar huis! 🙂

Beantwoord
Snijers linda 28 februari 2024 - 21:12

Dat groepje daar buiten dat is er toch over ,Ronahi die speelt de heilige maar sorry wat die zegd altijd maar ze ze ze zeggen dat dat is toch gewoon niet eerlijk , maar hoe zij bezig zijn daar gaat uw hoofd van opzwellen, ik kan het gewoon niet meer horen sorry

Beantwoord
Sylvia 28 februari 2024 - 21:49

Verschrikkelijk kind die Sabeau bah bah eruit ermee en neem gelijk Dylano mee .

Beantwoord
PJ 29 februari 2024 - 14:56

Daag Tyron en neem Nohani gelijk mee, en dan volgende week Randy!!!! Daarna zal het een stuk gezelliger worden in het BB huis.

Beantwoord
Eduard 2 maart 2024 - 00:01

Ik heb geen hekel aan Ashley, Hans S , Top dat zij in het huis zit, De rest is zoooooo saaiiiiiiii. Ze heeft stiekem de meeste lol in het spel en hoe mooi is de vriendschap met Karen! Kan je van de rest niet zeggen, die delen alleen messen uit voor in je rug! Go Ashley en Karen toppers🤩

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page