Home » Big Brother liveshow: Ias moet Big Brother verlaten en oud bewoner Danny keert weer terug in het huis

Big Brother liveshow: Ias moet Big Brother verlaten en oud bewoner Danny keert weer terug in het huis

Door BigBrotherNederland

Ook vandaag was het een erg rustige dag, zo rustig dat er weinig nieuws over te melden was. Inmiddels is het tijd voor de Big Brother liveshow! In dit bericht lees je terug welke genomineerde bewoner vanavond het huis moet verlaten en uiteraard wat er nog meer in de liveshow gebeurde.

Geraldine en Tatyana openen de liveshow, Geraldine begint over het vertrek van Chiara. Tatyana voegt eraan toe dat haar vertrek gevolgen heeft voor de groep. Daarom krijg jij de kans om een Nederlandse oud bewoner weer het huis in te sturen. Charlotte is niet meer genomineerd omdat ze met Lindsey de talent week gewonnen heeft. Jason heeft uiteindelijk gekozen voor Ali, Ias en Jolien. Tatyana vertelt daarna dat drie Nederlandse bewoners zich vrijwillig gemeld hebben weer terug het huis in te kunnen. Danny, Chelsea en Chayron. Diegene met de meeste stemmen mag vanavond het huis weer in. De rest weet nog niet dat er vanavond een oude bewoner het huis in gaat. Chelsea, Chayron en Danny zijn al in de studio. Geraldine vertelt dat Jacqueline niet meer mee wilde doen. Danny is niet van plan iets met tactiek te gaan doen, gewoon genieten. Chelsea gaat geen wraak nemen, elke dag extra zou mooi zijn. Chayron denkt dat als hij mag het wel een warm welkom wordt. Ik zie het spel los van de persoon. Ze hadden het allemaal niet gedacht weer terug te kunnen. Chayron vindt dat de sfeer wel minder is geworden, de saamhorigheid is er niet. Geraldine vertelt daarna dat de jackpot op 65.218 euro staat.

Daarna is het tijd voor de hoogtepunten van de afgelopen week. Zoals de start van talent week, challenges die de bewoners moesten doen, de optredens in het theater, de slangen act die niet goed viel, Charlotte die haar moeder zag tijdens een freeze opdracht, Jason die gevoelens heeft voor Chiara, de power of nomination game die Jason uiteindelijk won en Charlotte die vrijstelling kreeg. Maar natuurlijk ook het onverwachtse vertrek van Chiara, ze vertelt verder niets over de reden van vertrek. En uiteraard de nominatie uitslag waar Jolien, Ias en Ali hoorde dat zij genomineerd werden. Oud bewoner Danny denkt dat Chiara ver zou kunnen komen als ze er nog in had gezeten. Chelsea voegt eraan toe dat je niemand zo’n exit gunt. Daarna zien we nog wat hoogtepunten van Chiara haar verblijf in Big Brother. Geraldine legt daarna contact met het huis. Jolien, je bent genomineerd en had verdriet door Chiara. Jolien antwoordt dat het speciaal was. En dat Chiara weg is is jammer, het was mijn maatje. Tatyana begint over de winnaars van talent week. Lindsey vertelt dat ze genoten heeft. Het was een leuke week, iedereen bracht wat anders. Het was echt leuk. Tatyana gaat naar Charlotte over toen ze haar moeder zag. Charlotte vertelt dat het emotioneel was. Ik ben blij dat alles goed gaat met haar. Geraldine verklapt daarna de secret mission, ze moest iedereen voor de freeze opdracht bij elkaar blijven. Iedereen had het ook door zegt Jolien maar ze stonden er wel. Geraldine zegt dat het wel mislukt is en ze geen 5 coins verdiend heeft. Tatyana merkt op dat Ali ook genomineerd is. Hoe schat je je kansen? Ali zegt dat het zijn derde keer is, ik heb 33 procent kans. Wat erbij komt is altijd plus, het is niet fijn om genomineerd te worden. Ze zien mij als sterke speler. Ik moet meer strijden om mijn plaats veilig te stellen als ik mag blijven. Ias laat weten dat het speciaal is, het hoort bij het spel en ik neem Jason niets kwalijk. Ik hoop dat ik mag blijven. Daarna zien we nog wat reacties op de nominatie uitslag.

Jolien mag blijven

Geraldine vertelt dat deze week bijzonder is, er gaat een bewoner uit maar ook een oud bewoner in omdat Chiara plotseling vertrokken is. Geraldine zegt dat het tijd is voor de tussentijdse uitslag. Maar eerst komt nog even het coins overzicht. Michelangelo heeft 31 coins, Ali heeft er 0. Geraldine vertelt daarna dat meest favoriete bewoner bekend is, diegene hoeft niet naar huis. Op het scherm komt de naam van Jolien te staan. Jolien slaat haar handen voor haar ogen. Ze geloofd het niet. Tatyana vertelt daarna dat ze een belangrijke mededeling heeft. Chiara heeft het huis verlaten, er moet 1 iemand weg. Maar het vertrek van Chiara betekent iets voor de competitie, dat horen jullie straks.

Danny gaat weer terug het huis in en Ias moet het huis verlaten

Geraldine laat dan weten dat de lijnen gesloten zijn. Danny is licht gespannen en bij Chelsea begint het te komen, Chayron sluit zich daarbij aan. Geraldine laat weten dat het moment daar is om bekend te maken wie er het huis in mag. Op het scherm komt de naam Danny. Danny mag dus het Big Brother huis weer in! Danny mag naar de gameroom zegt Tatyana. Er wordt straks een spel gespeeld en jij mag dan daaraan mee spelen. Daarna is het tijd om te bepalen wie er weg moet. Geraldine legt contact met het huis. Jason vindt het spannend, hij wenst ze het beste. Daarna komt de naam van de bewoner op het scherm te staan die mag blijven. De naam van Ali komt op het scherm, dat betekent dat Ias het huis moet verlaten. Ias neemt afscheid van de groep en daarna zien we de hoogtepunten van zijn verblijf in Big Brother.

In de studio wordt Ias daarna ontvangen door Geraldine en Tatyana. Ias laat weten dat het een super avontuur was. Ik heb leuke mensen leren kennen. Het was goed en blij dat het zo is gelopen. Tatyana vertelt daarna dat Danny weer het huis in mag. Ias vindt het goed voor hem, ik kon goed met hem. Ik ben blij voor hem. Ias mag daarna naar zijn familie. Geraldine zegt dat het nieuwe theme fight for your power week wordt. En daarmee zit de liveshow van vandaag erop.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.4]

Ook interessant:

3 Reacties

yvonne kerssens 4 maart 2023 - 20:52

ik ben zo blij dat danny terug is wou dat zo graag ,En jullie ?

Beantwoord
Rex 4 maart 2023 - 21:09

Niks aan dat iemand terug in het huis mag.

Beantwoord
Alex 4 maart 2023 - 21:35

Het is beter dat er een oudbewoner terug komt dan weer een nieuweling.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page