Home » Jolien haalt de waterdruppel opdracht in de secret room

Jolien haalt de waterdruppel opdracht in de secret room

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond na het eten wat dit keer door Michelangelo en Jason gemaakt is wordt Jolien naar de secret room geroepen. Eerder had ze al een spel gekozen en ze koos voor de waterdruppel. Zij mag namelijk een spel spelen voor het secret room klassement. In de secret room aangekomen staat hetzelfde spel als wat Ali eerder gedaan heeft maar hij kreeg dit niet opgelost. Big Brother heet Jolien welkom in de secret room. Je speelt voor een plek in het secret room klassement. De winnaar van dit klassement mag als eerste het secret room finale spel spelen. En als je dat spel wint dan win je een grote beloning. Maar eerst moeten alle puzzels zijn opgelost. Jij krijgt 15 minuten de tijd om de puzzel op te lossen. Als je dat lukt verdien je 1 punt voor het klassement. Hoe sneller, hoe beter want elke minuut die je overhoud verdien je 1 coin. Los je de puzzel niet op dan kun jij of een van je medebewoner opnieuw doen. Je speelt het spel alleen maar hier kun je hulp inschakelen van de kijker. Als je op de knop drukt krijg je een hint van de kijker, deze is niet gratis het kost je 1 minuut en potentieel 1 coin. Ook staan er 2 kasten, daar liggen voorwerpen in. Een van die voorwerpen gaat je helpen bij het oplossen van de puzzel.

En dan nu de puzzel die jij hebt gekozen en je gaat spelen. Je ziet voor je een kom met water en een kist. Je moet het water uit de kom verplaatsen naar de kist. Om zo een sleutel vrij te spelen waarmee je de kist kunt openen. Op tafel liggen voorwerpen om het water uit de kom naar de kist te kunnen verplaatsen. In de kist liggen plexiglazen bordjes met letters en die bordjes kun je ophangen op het bord met letters om zo woorden te maken. Als je de woorden hebt gemaakt moet je erachter zien te komen wat het overkoepelende woord is. Het woord dat te maken heeft met alle woorden op het bord. Alle woorden samen geven dus een hint naar het juiste woord. Ze hebben er allemaal iets mee te maken. Als je het woord hebt gevonden binnen de tijd heb je het gehaald. Big Brother telt af en het spel begint.

Jolien pakt als eerste een tuinslang uit de kast, in tegenstelling tot Ali weet ze wel wat ze ermee moet doen. Een uiteinde doet ze in de kom aan de andere kant zuigt ze, het water begint te stromen en stroomt naar de bak. Het vullen duurt enige tijd maar ze weet de sleutel te bemachtigen. Ze maakt de bak open en haalt de letters eruit. Ze hangt de woorden op: video, foto, lens, toezicht, verborgen en beelden. Jolien zegt daarna het woord camera. Big Brother laat weten dat het juist is. Jolien roept het uit van blijdschap, yes zegt ze. Big Brother zegt dat ze ook nog 8 coins verdient heeft. Ik ben er vies blij mee zegt Jolien blij. Dit spel is uitgespeeld door jou zegt Big Brother. Proficiat, je mag zo terug het huis in. En als je wilt iedereen vertellen wat je hebt gedaan. Big Brother vraagt wat ze met de 8 coins gaat doen. Ik en Charlotte gaan de bonbons kopen lacht Jolien, dat is het eerste wat we zo gaan doen. Geniet ervan Jolien, je mag terug het huis in eindigt Big Brother.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

lydia 8 maart 2023 - 09:59

Goed nieuws voor Jolien!

Beantwoord
Alex 8 maart 2023 - 12:53

Idee geleend van The connection?

Beantwoord
Yvonne kerssens 8 maart 2023 - 15:07

Top van jolien !!

Beantwoord
Monique Tiggelers 8 maart 2023 - 19:54

Jammer dat Jason niet meer mee mag doen met de spellen….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page