Home » Ali haalt het spel in de secret room niet

Ali haalt het spel in de secret room niet

Door BigBrotherNederland

Ali mocht wederom naar de secret room komen, voor de derde keer. Gisteren mocht hij een spel uitkiezen. Hij twijfelt tussen het tetris en de waterdruppel. Uiteindelijk na veel nadenken kiest hij voor de waterdruppel. Afgelopen avond werd hij laat in de avond opgeroepen om naar de secret room te komen, het is tijd om het spel te spelen. Big Brother zegt dat hij voor de waterdruppel koos en dit is het spel. Dit is niet de eerste keer dat je hier staat, je bent tot nu toe heer en meester van deze ruimte. Je weet al veel, de winnaar van het secret room klassement het finale spel speelt en diegene die de finale wint een grote beloning krijgt. Alle puzzels moeten worden opgelost, je krijgt 15 minuten de tijd. Als het je lukt win je 1 punt voor het klassement en coins verdient voor elke minuut die je overhoud. Je kunt hulp vragen van de online kijker, dit kost 1 minuut en mogelijk 1 coin.

Dan dit spel, het spel van de waterdruppel. Je ziet voor je een grote kom met water en een kist. In de kist liggen bordjes die je nodig hebt. De kist zit alleen op slot. Je kunt de kist openen door water in de bak te gooien zodat de sleutel met de kurk naar boven drijft. Als je de kist open krijgt haal je de bordjes met letters eruit en plaats je deze op het bord. Alle woorden moeten kloppen. Het spel is geslaagd als je het overkoepelende woord hebt gevonden. Ali laat weten dat hij het begrepen heeft. Big Brother telt af en het spel begint. Ali pakt een klein bakje water en begint water uit de kom in de bak te scheppen. Daarna pakt hij een tuinslang hangt deze in de kom maar er komt geen water uit. Vervolgens drukt hij voor een hint en er begint een muziekje te spelen. Ali pakt maar weer het kleine bakje en begint met water te scheppen. Hij besluit weer een hint te vragen en hierin staat dat hij de tuinslang moet pakken, moet zuigen zodat het water naar de andere bak vloeit. Ali komt er niet uit, hij zuigt aan de verkeerde kant en er stroomt dan ook geen water. Hij gaat maar weer over op het rode bakje, dit gaat nooit lukken merkt hij op. Daarna pakt hij een pantoffel die hij vol schept met water. Uiteindelijk zit de tijd erop, Big Brother merkt op dat het de eerste keer is dat het hem niet lukte. Ik ben echt teleurgesteld antwoordt Ali. Hij vraagt zich af hoe het werkt met de tuinslang, ik heb dat nog nooit gedaan. Als ik dat wist zou ik het opgelost hebben, zeker weten. Ali moet uiteindelijk weer terug naar het huis. Maar het zit hem toch niet lekker. Op deze nieuwe dag vraagt hij Lindsey om advies. Na enig overleg komen ze op het juiste antwoord. Een kant in het water leggen en aan de andere kant zuigen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.4]

Ook interessant:

1 Reactie

Lydia 2 maart 2023 - 10:27

Nils dan tegenslag voor deze brave Ali!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page