Home » Bart doet een spel in de foto room, ook de bewoners doen een spel in de gameroom

Bart doet een spel in de foto room, ook de bewoners doen een spel in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond toen het nieuwe thema back in time van start ging hebben de bewoners een spel gespeeld. Er kon gespeeld worden voor toegang naar de secret room, coins maar ook voor toegang tot de foto room. Bart heeft toegang gewonnen en mocht vandaag naar de foto room om daar een spel te spelen. Hij wordt door Big Brother naar de foto room geroepen en is best lang weg. Uiteindelijk komt hij door de poort weer terug het huis in. Bart vraagt wat ze gedaan hebben. Lindsey vertelt dat ze in een donkere gameroom zaten. Op de grond lagen tegels met symbolen. Ieder duo moest 2 dezelfde sets vinden. En daar stonden dan weer woorden op voor jou (Bart). Dat was heel moeilijk want het was pikdonker benadrukt Charlotte. Bart zegt dat er 4 niet behaald zijn en 3 niet. Ik kwam daar de kamer in, ik mocht buiten de poort stappen en dat was wel een verademing. Ook ben ik in een auto geweest. In het kamertje moest ik wachten, heel die kamer hing vol met foto’s van jullie allemaal. Het waren 200-250 foto’s van alle bewoners van jong tot oud. Ook waren er foto’s van fans ingestuurd. Met die hints van jullie moest ik de juiste foto’s pakken binnen 1 minuut. De laatste foto heb ik op 1 seconden na gevonden. Ik heb 3 opdrachten gedaan en behaald. De foto’s die ik juist had mocht ik meenemen. Hij heeft zijn eigen trouwfoto, een foto van Jason en Ali mee. Ook mag Bart nog 3 bewoners meenemen naar het Big Brother museum. Uiteindelijk kiest hij voor Jason, Jolien en Ali. Wat het groepje daar precies mag doen is nog niet bekend…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.8]

Ook interessant:

6 Reacties

Lydia 12 maart 2023 - 19:15

Ok!
Goede start zonder Danny!

Beantwoord
Lydia 12 maart 2023 - 19:16

Ok!
Goede start voor Bart!

Beantwoord
Yvonne kerssens 12 maart 2023 - 19:34

Iedereen lekker bezich morgen avond weer kijken !!

Beantwoord
Yvonne 12 maart 2023 - 21:17

Die Danny mag van mij er uit ik ga voor Jason en bart de rest is een bende

Beantwoord
Alex 12 maart 2023 - 22:46

3 wel dus.

Beantwoord
Thea 13 maart 2023 - 20:19

Ik vind dat gekonkel van net niet leuk.
Het is niet leuk meer met de tetug komst van Danny.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page