Charlotte wint de power of nomination van deze week

Charlotte wint de power of nomination van deze week

Op deze nieuwe dag hebben de bewoners een spel gespeeld, een belangrijk spel namelijk het power of nomination spel. Het nominatie alarm gaat af en Big Brother laat weten dat het tijd is voor de power of nomination game. Iedereen, behalve Jason want je bent genomineerd, kom naar de gameroom! Het duurt niet lang voordat de livestream onderbroken wordt en het duurt lang voordat er weer live beeld is. Als er weer beeld is zijn de bewoners in de keuken en aan het tafeltennissen. Er wordt over scenes onthouden en antwoorden geven over hetgeen wat ze gezien hebben. Jolien spreekt over beelden die ze gezien hebben en hoe leuk ze het vond. Ook Ali begint over de discussie die ze lieten zien tussen Rob en hem. Jullie zijn ongeveer 2 uur weggeweest merkt Jason op. Volgens Ali ging het tussen Lindsey en Charlotte. Charlotte zegt dat ze twijfelde om Lindsey te laten winnen maar dat toch niet gedaan heeft. Het was volgens de bewoners wel echt een leuk spel. Na de lunch wordt Charlotte naar de dagboekkamer geroepen door Big Brother. Ze mag haar power of nomination pin halen. Charlotte heeft het spel dus gewonnen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 4.5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *