Home » De bewoners krijgen klachten van fans te horen en Lindsey moet vanavond een spel in de secret room spelen

De bewoners krijgen klachten van fans te horen en Lindsey moet vanavond een spel in de secret room spelen

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat na de power of nomination game van vandaag weer van zich oren. Hij laat weten dat de klachtenlijn geopend is. Als de telefoon rinkelt mag er één bewoner naar de dagboekkamer komen en neemt daar de klacht in ontvangst. Doe er jullie voordeel mee voegt Big Brother eraan toe. De groep bepaald vervolgens de volgorde en wordt er besproken dat de klacht die ze horen doorgeven aan elkaar. Het duurt niet lang voordat er een rinkelende telefoon te horen is. Danny gaat als eerste. Als hij terugkomt laat hij weten dat een Belgische vrouw aan de telefoon zei dat Charlotte minder Engels moet praten. Waarop Charlotte in de verdediging schiet…

Verder is Lindsey naar de secret room geweest om een spel te kiezen. Ze heeft hetzelfde spel gekozen als wat Chelsea eerder speelde. Het muzikale spel waar op verschillende instrumenten een bepaalde melodie gespeeld moet worden. Dit doet ze met behulp van gekleurde stikkers (zie onderstaande afbeelding). Vanavond wordt Lindsey dus opgeroepen om dit spel te spelen. Gaat het haar lukken om dit succesvol af te ronden? We komen er uiteraard op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.6]

Ook interessant:

2 Reacties

Gerar 14 maart 2023 - 16:56

Deze dame van de telefoon heeft wel gelijk …van de 10 woorden 6 Engels. Dus op houden Charlotte

Beantwoord
Yvonne 14 maart 2023 - 17:48

Zingen is leuk maar niet continu erg irritant

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page