Home » Lindsey haalt de muziek puzzel in de secret room

Lindsey haalt de muziek puzzel in de secret room

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond moest Lindsey naar de secret room komen om daar een spel te spelen. Ze speelt hetzelfde spel als oud bewoner Chelsea eerder deed. Big Brother zegt dat ze koos voor het spel met de muzieknoot. En nu is het moment daar. Je gaat strijden voor een plek in mijn secret room klassement. De winnaar van dit klassement mag als eerste het secret room finale spel spelen. Als je dat wint staat er een grote beloning tegenover. Je krijgt 15 minuten de tijd om de puzzel op te lossen. Als dit je lukt verdien je 1 punt voor het klassement. Hoe sneller je de puzzel oplost hoe beter. Voor iedere minuut die je overhoud verdien je 1 coin. Als de puzzel niet wordt opgelost kun jij of je medebewoners deze puzzel opnieuw spelen. Je kunt hulp inroepen van de online kijker. Die hulp komt met een prijs, je krijgt een hint maar dat kost 1 minuut van je tijd en dus potentieel 1 coin. In de kasten achter je staan voorwerpen, een voorwerp kan een belangrijke oplossing geven in deze puzzel.

En dan nu deze puzzel gaat Big Brother verder. Je ziet 3 instrumenten waarmee je een nummer moet spelen. Je begint door de juiste bladmuziek bij het juiste instrument neer te leggen. Op de bladmuziek staan gekleurde noten, die zijn gelijk aan de kleuren op de instrumenten. Je mag oefenen door te spelen wat er op de bladmuziek staat. Als je hebt geoefend mag je beginnen met opnemen. Je telt dan af van 4 naar 0 in de maat en begin je te spelen. Je begint met de drums, dan de piano en je eindigt met de xylofoon. De opname loopt zichzelf. Als je de instrumenten goed hebt ingespeeld heb je de puzzel opgelost. Big Brother telt af en Lindsey gaat aan de slag.

Lindsey legt eerst de juiste bladmuziek bij de instrumenten neer. De juiste bladmuziek bij het juiste instrument leggen is ze enige tijd mee bezig. Ze legt de bladmuziek neer en Big Brother laat weten dat het correct is. Lindsey gaat daarna oefenen met spelen, ze begint bij de drums. Daarna begint ze met opnemen van de drums, het juiste ritme vinden is lastig, de opname is fout. Lindsey start de tweede opname maar ook die is fout. Ze kiest uiteindelijk voor een hint. Er wordt een filmpje afgespeeld waarin het ritme voor wordt gedaan. Ze neemt het op en Big Brother zegt dat het correct is. Lindsey gaat door naar de piano. Ze heeft nog 7 minuten. Ook daar vraagt ze een hint. Ze krijgt een filmpje te zien hoe de melodie gespeeld moet worden. Uiteindelijk gaat ze opnemen en het lukt haar niet. Meerdere keren doet ze de opname en moet dit een paar keer overnieuw doen maar uiteindelijk lukt het haar. Dan is het tijd voor de xylofoon, de eerste opname is fout. Ze heeft nog 1 minuut. Ze telt af om de opname te starten en Big Brother laat weten dat de opname goed is! En nu vraagt Lindsey, dansen antwoord Big Brother. Lindsey had nog 53 seconden over. Big Brother zegt dat ze het goed gedaan heeft. Heb je het liedje herkent? Nee zegt Lindsey en Big Brother zegt dat het een melodie van Ed Sheeran was. En Big Brother vertelt dat ze het gehaald heeft en 1 coin verdiend heeft. Daarna mag ze weer terug het huis in.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

4 Reacties

lydia 15 maart 2023 - 11:27

Was gemakkelijk!
Goed zo Lyndsey!

Beantwoord
Alex 15 maart 2023 - 15:22

Wanneer mag iemand de secret room in?

Beantwoord
Lili 15 maart 2023 - 22:49

👌👌👌👌👌👌

Beantwoord
Aggie2 16 maart 2023 - 11:30

Deze puzzel is dan ook opgelost. Chelsea kon dit niet meer doen omdat ze werd weggestemd, fijn dat Lindsey dit goed van haar heeft overgenomen!!!! Super

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page