Home » De kijkers mogen nomineren, wie is jouw favoriet?

De kijkers mogen nomineren, wie is jouw favoriet?

Door BigBrotherNederland

Gisteren werd duidelijk dat Charlotte in de finale week staat. De bewoners moesten in de secret room een spel spelen en hebben daar verschillende prijzen gewonnen. Ze moesten vervolgens in de gameroom wachten. In de gameroom is verder niets gebeurd. De bewoners die daar zaten konden mee kijken wat de andere bewoners in de gameroom gekozen hebben, overigens zonder geluid. Na de opdracht werd er nog lang over gesproken. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en vandaag krijgt Jason daily basics, niet samengesteld door Big Brother maar door naasten en fans. Het eten voor vanavond bestaat uit: broccoli, kip en aardappelschijfjes. Ook wordt er meer duidelijk over de power of nomination. De kijker mag deze week namelijk nomineren! Je kunt kiezen wie jouw favoriet is: Jason, Bart, Jolien en Danny. Waarom Lindsey er niet bij staat is een raadsel. Wellicht heeft Jolien haar al mogen nomineren? Ze had immers een belangrijke rol tijdens de nominaties gewonnen in het finale spel van gisteren. Via onderstaande linkjes mag je stemmen, wie is jouw favoriet?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.4]

Ook interessant:

8 Reacties

Alex 22 maart 2023 - 10:58

Bart!

Beantwoord
Lydia lepee 22 maart 2023 - 11:45

Bart is mijn favoriete bewoner!

Beantwoord
harrij 22 maart 2023 - 11:52

jayson moet weg

Beantwoord
Els Huizinga 22 maart 2023 - 12:06

Mijn favoriet is Jason

Beantwoord
Lydia lepee 22 maart 2023 - 13:36

De sterkste en eerlijkste moet winnen!
En dat is Bart!

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 22 maart 2023 - 13:41

Favoriet JASON

Beantwoord
Yvonne 22 maart 2023 - 16:50

stem op jeson mag blijven

Beantwoord
S.n. Ketelaars 26 maart 2023 - 10:12

Ik stem op jason

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page