Home » De bewoners doen het secret room finale spel, Charlotte heeft een ticket voor de finale

De bewoners doen het secret room finale spel, Charlotte heeft een ticket voor de finale

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Vandaag spreekt Big Brother de groep toe. Bewoners, aan ieder sprookje komt een einde. Zo ook aan de secret room game. Wekenlang hebben jullie samen met de online kijkers opdrachten in mijn secret room moeten oplossen. Dat was soms met succes, soms wat minder. Vandaag spelen we de grote finale. Deze finale wordt gespeeld door iedereen. Een voor een komen jullie naar de secret room. Daar kom je pas te weten hoe deze finale gespeeld gaat worden. De inzet, bijzondere prijzen waar je maar beter goed over nadenkt. Kom naar de rode slaapkamer.

Charlotte gaat als eerste naar de secret room. Big Brother spreekt haar daar verder toe. Charlotte, hier sta je dan in de finale van de secret room. Jij speelt als eerste en diegene die bovenaan staat heeft een groot voordeel. De opdracht is eenvoudig maar je moet er wel goed over nadenken. Deze kreeg krijg je geen hulp van de online kijkers. Je speelt het spel alleen. Voor je zie je 6 deuren. Linksboven is deur 1, daaronder deur 2,3,4,5,6. Achter elke deur zit een prijs. Als je een deur opent ontdek je wat de prijs is. Je kan deze prijs nemen maar je kan er ook voor kiezen een volgende deur open te maken. Om te kijken wat daar achter zit. Maar als je eenmaal een deur hebt gesloten dan vervalt deze. Je kunt dus niet meer terug. Er zitten mooie prijzen in, heel mooie prijzen maar ook beduidend minder mooie prijzen. Voor elk wat wils maar ook ongewild. Je moet het spel slim spelen. Ik vraag je dadelijk om te kiezen voor een deur, dan wacht je even, als ik het zeg kun je naar voren en de deur openen. Dan stap je weer terug waar je nu staat en vraag ik je of je kiest of doorgaat naar de volgende deur.

Charlotte kiest dan voor deur nummer 6. Ze loopt naar de deur en opent deze. Er staat bellen met het thuisfront. Big Brother vraagt of ze dit wil, Charlotte laat weten dat ze een andere deur wil. De volgende deur die Charlotte kiest is deur 1. Deur 1 hierachter zit een belangrijke rol bij de nominaties. Big Brother vraagt of ze dit wil, Charlotte kiest nogmaals voor een andere deur. Ze besluit voor deur 4 te gaan hierachter zitten 25 coins. Big Brother vraagt wederom of ze dit wil en Charlotte laat weten dat ze toch voor een andere deur wil gaan. Ze kiest daarna deur 3 deze maakt ze open en er staat ticket voor de finale week. En Big Brother vraagt wat ze wil. Charlotte laat weten dat ze het moeilijk vindt. Big Brother wil het nu weten en Charlotte zegt dat ze deur 3 neemt. Het leven is te kort, ik moet meer genieten. Dit is het speciaalste voor mij denk ik wat ik heb geopend. Dat betekent nog een weekje langer genieten. Ik ben niet gekomen om te winnen maar dat ik het zou mogen meemaken betekent veel voor mij. Ik neem deze. Ik neem deze kans. Big Brother laat weten dat ze zich definitief geplaatst heeft voor de finale week. Leuk zegt Charlotte, tof, ik ben echt blij!

Charlotte gaat daarna het huis in en loopt naar de gameroom. Daar wacht ze tot de rest het finale spel gespeeld heeft. Jolien is de volgende, ze krijgt dezelfde uitleg die Charlotte ook kreeg. Ze kiest voor deur 1, hierachter zit een belangrijke rol voor de nominaties. Big Brother vraagt of ze dit wil, Jolien kiest ervoor om deze deur te nemen. Jason is de volgende, hij kiest uiteindelijk voor deur 5 met de tekst achter dit deurtje zit niks. Bart is de volgende, hij kiest voor deur 4 met 25 coins. Bart wil deze deur niet. Hij gaat daarna voor deur 2, alle coins weg. Big Brother vraagt of hij deze wil hebben. Bart laat weten dat hij voor een andere deur wil. Hij kiest voor deur 6 bellen met het thuisfront. Dit was Bart zijn laatste keuze moment en hij mag dus bellen met het thuisfront. Hij moet ook in de gameroom plaatsnemen. De volgende die mag komen is Lindsey. Ze kiest voor deur 2, alle coins weg. Big Brother vraagt of ze dit wil. Lindsey zegt dat het voor haar geen groot verlies zou zijn. Lindsey twijfelt maar wil wel risico nemen. Ze wil toch voor deur 4 gaan, met 25 coins. Lindsey is erg blij met haar keuze. Ik vond het spannend, ik heb het risico gepakt. De enige optie voor Danny is deur 2, alle coins weg. Danny baalt ervan. Wat gaat er zo in de gameroom gebeuren? Iedereen die al geweest is zit daar te wachten. Wordt vast en zeker vervolgd.

Deze beloningen zaten achter de deuren:
Deur 1: je hebt een belangrijke rol bij de nominaties (Jolien)
Deur 2: al je coins weg (Danny)
Deur 3: ticket tot de finale week (Charlotte)
Deur 4:  25 coins (Lindsey)
Deur 5: achter dit deurtje zit niks  (Jason)
Deur 6: bellen met het thuisfront (Bart)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.4]

Ook interessant:

6 Reacties

Sjef 21 maart 2023 - 11:58

nou heb je je spel gespeelt jason en verloren.

Beantwoord
Lydia lepee 21 maart 2023 - 12:56

Echt pech !
Bart naar de finale!

Beantwoord
Gerardus 21 maart 2023 - 14:19

Zal niet zo zijn…valt niet op

Beantwoord
mim 21 maart 2023 - 18:36

Toppie

Beantwoord
Gerardus 22 maart 2023 - 20:55

Valt wel op.

Beantwoord
Thea 24 maart 2023 - 05:29

Van mjn mogen Danny en Lindsy naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page