Home » Oud bewoner Liese heeft een audioboodschap voor de groep

Oud bewoner Liese heeft een audioboodschap voor de groep

Door BigBrotherNederland

Op deze nieuwe dag zijn de daily basics weer geleverd. Dit keer niet samengesteld door Big Brother maar door naasten en fans. Dit keer zijn de producten speciaal voor Bart. Op het menu staat vandaag Witlof, spareribs en aardappelkroketjes. Wat later wordt er een audiofragment afgespeeld in het huis. Een oud bewoner spreekt de huidige bewoners toe. Dit keer geen Kitty maar Liese. Ah fataal, jullie moeten opstaan van Big Brother zegt Liese. Het is hier trouwens met Liese he. Ik ben zo blij dat jullie niet gewekt worden met schlagermuziek en geen polonaise moeten dansen. Jullie worden tenminste fijn wakker met deze Limburgse stem. Ale dat bed uit en ga de wall maar een checken. Groetjes! De groep klapt enthousiast. Leuk zegt Jason. En Lindsey laat weten dat ze helemaal zenn is. Verder verloopt de dag vrij rustig tot nu toe. Er wordt in de hottub gezeten en in het zonnetje. Er worden spelletjes gespeeld en wat gekletst. Wat gaat er verder nog gebeuren?

Je kunt overigens nog altijd stemmen op de genomineerden van deze week: Lindsey, Jolien en Danny. Wie wil jij in het huis houden?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.6]

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page