Home » Een spel voor coins en Tom en Ashley praten over hun verslechterde band

Een spel voor coins en Tom en Ashley praten over hun verslechterde band

Door BigBrotherNederland

Na het gesprek tussen Tom en Karen klinkt er een geluidssignaal in het huis. De bewoners lopen het huis in en Big Brother neemt vervolgens het woord.

Bewoners, in dit huis wordt al maanden gestreden. Gestreden om een vrijstelling, power of nomination of andere waardevolle zaken. Vandaag wordt er gestreden om coins. De strijd vind plaats in de game area. Doe jullie sportkleding aan en kom naar de game area. De bewoners kleden zich vervolgens om en gaan daarna de game area in. Het duurt niet lang voordat de live stream lang onderbroken wordt. Hoe het spel precies verlopen is en wie hoeveel gewonnen heeft wordt zodra er weer beeld is niet duidelijk.

Na het spel hebben Tom en Ashley een goed gesprek met elkaar. Ook zij konden het de afgelopen dagen niet goed met elkaar vinden en negeerde elkaar. De twee hebben het over de stemming. Volgens Ashley heeft Tom bepaalt dat het Alice en Jimmy werden. Tom antwoordt dat Jimmy een no go was. Glenn ook. We wilde beide niet op Glenn gaan en zeiden beide Jimmy ook niet. En we wisten zeker Ty en Dilano en toen bleven er nog twee over. En toen moesten we nog beargumenteren en daar was geen tijd voor. Ik heb gezegd dat ik naar Danny wilde gaan om te zeggen dat we op hem hadden gestemd. Ze zei nee ik moet dat niet gaan zeggen. En als jij dat tegen mij zegt om niet te doen, en dat gebeurt achteraf wel. Dan weet ik ook niet hoe ik erom mee moet gaan. Weet je wat er bij mij is zegt Ashley, bij mij kan in principe alles gebeuren. Het ging mij om het gevoel dat er een vertrouwensbreuk was. Dat doet wat met mij. Ik had het gevoel dat het helemaal goed zat met een groepje en in een keer maakt iemand een move die in mijn ogen niet nodig was. Dat kon ik niet zo snel verwerken. Ik had daar een moeilijk gevoel bij. Ik ben er niet bij geweest maar als het gegaan is zoals ik begrepen heb vind ik daar wel wat van. Dat is uw ding antwoordt Tom, maar ik had niet gevoel dat jij daar enige waarde aan had. Ik had al aangegeven als ik het mag doen, en het zijn er al drie dan gaat dat dat zijn. Dat wist Karen ook al. Ashley antwoordt dat nomineren ieder zijn keuze is. Maar ik moest even verwerken wat er toen allemaal gebeurde. Ik dacht dat hij weg moest. Ik kon even niet leuk doen. Het voelde alsof er een mes in mijn rug gestoken werd.

Daarna begint Ashley over de band tussen Karen en Tom. Wat wij als groepje hebben ervaren is dat elke keer als ik met Karen ben of iemand anders. Komt Tom er meteen weer tussen, aan Karen trekken. Dat is ook een storing factoor die ik, Glenn en Danny hebben ervaren. Jullie gingen je afzonderen. Elke keer als er iets tegen Karen gezegd werd kwam jij er weer tussen. Daardoor is het irritatie level gestegen, ik dacht zoek het uit met zijn tweeën. Ik mag je echt graag, heb je er graag bij. Maar het is wel voor mij dat ik dacht van mmh kunnen we elkaar nog vertrouwen en hoe zitten we daar eigenlijk? Tom antwoordt dat er voor hem niks aan de hand was. Ik dacht dacht dat het een issue tussen Karen en mij was. Ik dacht dat jij er niks van ging zeggen. Ik vertrouw Karen benadrukt hij. Ik ben misschien hard geweest maar ik heb mijn gevoel wel kunnen uitspreken. Ik ben ook sneller geïrriteerd door dingen geeft hij daarna toe. Ashley laat weten dat ze gesteld is op vertrouwen en dat ze hem altijd erg vertrouwd heeft. De vraag is voor mij, is er de afgelopen tijd gespeeld? Voor mij was het echt benadrukt Tom. Bij Danny is wel veel vraagtekens gekomen en als ik dan moet kiezen tussen Alice ja… Ik heb ook werkpunten die ik moet aanpakken. Elk verhaal heeft twee kanten. Ik heb dat ook tegen haar (Karen) gezegd. Ashley wilde Tom echt niet negeren maar had op dat moment wening te melden. Ik schrik gewoon van wat er gebeurd is en ik kon het niet bevatten. Ik hoop dat je ook mij begrijpt, voor de rest no hard feelings. Ik hoop dat we er nog wat kunnen maken en genieten zoals we gedaan hebben. Ik heb je graag om me heen. De twee geven elkaar daarna een knuffel.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.1]

Ook interessant:

7 Reacties

Alex 19 maart 2024 - 19:46

Het gaat nu alleen nog maar over hoe Tom met de anderen overhoop ligt. Het wordt steeds erger.

Beantwoord
Henry 19 maart 2024 - 20:41

Mooi gesproken van Ashley tegen Tom. Maar Tom is Tomen blijft een eigenaardige persoon.

Beantwoord
Angeline 19 maart 2024 - 21:19

Ashley heeft toch ook altijd iets negatiefs over een ander te zeggen. Ik kan er met m’n verstand niet bij dat iemand denkt dat ze ‘perfect’ is, terwijl er zo veel mis us met haar. HOOGMOEDSWAANZIN

Beantwoord
Jongen 19 maart 2024 - 21:59

Pff ashley moet alles kunnen bepalen en als 1 van haar schaapjes niet braaf volgt is ze kwaad, ashley ieder mens kan zelf nadenken en beslissingen nemen jij hebt daar niks over te zeggen!!! Jij bent bazig en dominant , gelukkig zijn het niet allemaal volgzame schapen daar, hou op met je gemanipuleer!! Je bent irritant

Beantwoord
jeroen 19 maart 2024 - 22:19

en in de live hoor je haar het totaal tegenovergestelde zeggen. echt een vrouw met 2 gezichten

Beantwoord
Peter 20 maart 2024 - 04:02

Aankomende weekend gaat Ashley eruit hoop het zo .Alles naar haar hand zetten.Bah naar mens

Beantwoord
Se 20 maart 2024 - 08:12

Ashley.. Ze is heel duidelijk, direct en draait er niet om heen wie ze op de bank wil. Ze is leuk. Ik hou ervan.
Ze houdt zich aan haar woord..
Tot nu toe.
Niet zo als Jimmy ik trek me grote jongensbroek aan… En ik zet je een week later toch lekker op de bank..
Maar voor nu heb ik een vrijstelling.
Daar hou ik niet van dat is achterbaks

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page