Home » Charlotte spreekt de groep toe met een videoboodschap

Charlotte spreekt de groep toe met een videoboodschap

Door BigBrotherNederland

Charlotte heeft Big Brother vandaag moeten verlaten. Jason, Bart en Jolien zijn de finalisten van dit seizoen. Een van hen zal zich zaterdag winnaar van Big Brother 2023 mogen noemen. Deze middag worden de drie finalisten naar de bank geroepen. Charlotte heeft een videoboodschap voor hen, ook mag ze 1 coin die ze nog had schenken aan een van de bewoners. Bart je was voor mij toch ook wel een soort van papa. Puur omdat ik het toen moeilijk had. Toen ik emotioneel was was jij er dan. En ook toen jij parfum op deed was dat hetzelfde luchtje als wat mijn papa altijd droeg. Dat zal ik nooit vergeten. Jason, ik ben echt zo trots op jou. Ik had het echt leuk met jou en ben blij dat je het zo lang hebt vol kunnen houden. Kijk waar dat je nu staat, echt waar! Ik hoop dat je van alles hebt kunnen genieten. Ik zie je binnenkort. Jolien, ik hou zoveel van jou. Ik ben zo trots op jou, ik ben zo blij dat je er nu nog zit. Geniet er nog van. Ik geloof heel heel hard in jou. Je bent voor mij de winnaar. Ik heb nog 1 coin, je weet waarvoor die dient. Lekker douchen, haren doen, nagels doen. Dikke, dikke kus en tot zaterdag!

Je kunt nog steeds stemmen, wie zie jij als winnaar van Big Brother 2023? Via onderstaande links breng jij je stem uit:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

Alex 30 maart 2023 - 13:47

Aan die promotiespullen heeft ze niet veel gehad.

Beantwoord
Yvonne kerssens 30 maart 2023 - 14:11

Ik hoop dat jason wint en bart tweede jolien als 3 en jullie!!!

Beantwoord
Carina Beckers 30 maart 2023 - 15:03

ik stem niet meer voor mij zijn de beste er uit ali 1 danny 2 charlotte 3

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 30 maart 2023 - 15:33

JASON DE WINNAR

Beantwoord
anja Michielsen 30 maart 2023 - 15:40

Eindelijk eerlijkheid, de 3 beste in de finale, 3 winnaars dus moeilijk te stemmen. Ze had al weken eerder weg moeten zijn. Ben verre happy

Beantwoord
Francky Samyn 31 maart 2023 - 05:57

Hallo
Normaal is dat niet juist verlopen.
Charlotte had toch een deur van de finale gekozen.
De finale start nu pas met 3 personen.
Ze ligt eruit in de kwartfinale.
Dat wilde ik even kwijt
Groet
Francky S.

Beantwoord
Gezina 31 maart 2023 - 06:44

Die Jason is niet in orde. Hij praat altijd in zichzelf dat doen mensen ook die niet in orde zijn. Hoop zo dat iedereen wakker wordt en hem er als 1e eruit gooien .3 stumper in de finale. Gemene mensen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page