Charlotte spreekt de groep toe met een videoboodschap

Charlotte spreekt de groep toe met een videoboodschap

Charlotte heeft Big Brother vandaag moeten verlaten. Jason, Bart en Jolien zijn de finalisten van dit seizoen. Een van hen zal zich zaterdag winnaar van Big Brother 2023 mogen noemen. Deze middag worden de drie finalisten naar de bank geroepen. Charlotte heeft een videoboodschap voor hen, ook mag ze 1 coin die ze nog had schenken aan een van de bewoners. Bart je was voor mij toch ook wel een soort van papa. Puur omdat ik het toen moeilijk had. Toen ik emotioneel was was jij er dan. En ook toen jij parfum op deed was dat hetzelfde luchtje als wat mijn papa altijd droeg. Dat zal ik nooit vergeten. Jason, ik ben echt zo trots op jou. Ik had het echt leuk met jou en ben blij dat je het zo lang hebt vol kunnen houden. Kijk waar dat je nu staat, echt waar! Ik hoop dat je van alles hebt kunnen genieten. Ik zie je binnenkort. Jolien, ik hou zoveel van jou. Ik ben zo trots op jou, ik ben zo blij dat je er nu nog zit. Geniet er nog van. Ik geloof heel heel hard in jou. Je bent voor mij de winnaar. Ik heb nog 1 coin, je weet waarvoor die dient. Lekker douchen, haren doen, nagels doen. Dikke, dikke kus en tot zaterdag!

Je kunt nog steeds stemmen, wie zie jij als winnaar van Big Brother 2023? Via onderstaande links breng jij je stem uit:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *