Home » Bekijk nu: zo gaat de casting om Big Brother bewoner te worden

Bekijk nu: zo gaat de casting om Big Brother bewoner te worden

Door BigBrotherNederland

Het nieuwe seizoen van Big Brother gaat bijna van start. Vanaf 15 januari kunnen we weer genieten van alweer het vierde seizoen. Inmiddels is de casting voor nieuwe Big Brother bewoners gaande. Maar hoe gaat deze casting precies? In onderstaande video’s krijg je een beetje een beeld van hoe het samenstellen van de nieuwe Big Brother bewoners gaat. Presentatoren Tatyana en Geraldine leggen uit wat er tijdens een castingronde allemaal gebeurt.

Op twee locaties in België en Nederland worden de potentiële bewoners ontvangen. De potentiële bewoners mogen elkaar niet zien en gaan dan ook in verschillende ruimtes met de casting teams het gesprek aan. De teams checken dan of diegene geschikt is om aan het nieuwe Big Brother seizoen mee te doen. En de potentiële bewoners proberen op hun beurt de teams ervan te overtuigen dat ze graag in het huis willen om mee te doen. Volgens Tatyana hebben al meer dan 6000 mensen zichzelf aangemeld. Wanneer we kennis mogen maken met de nieuwe bewoners is nog even afwachten. Naar verwachting gaat wordt dit over een aantal weken bekendgemaakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Elly 21 december 2023 - 09:04

Leuk…ik heb er zin in…mis het nog steeds, vooral voor mensen die thuis zitten met wat voor reden dan ook n leuke afleiding

Alvast veel s6

N fan

Beantwoord
Angelique van der Meer 11 januari 2024 - 18:39

heb er echt zin in kyk er echt naar uit gezellig hoop zelf ook graag in het huis te komen gr

Beantwoord
Angelique Lekx van der Meer 11 januari 2024 - 18:43

yessssssssssss supper veel zin in een echte fan gr

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page