Home » Tatyana en Geraldine geven een klein inkijkje in het nieuwe Big Brother huis

Tatyana en Geraldine geven een klein inkijkje in het nieuwe Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Het Big Brother huis is compleet vernieuwd. Dit keer heeft het huis een jaren 70 style. Geraldine en Tatyana de presentatoren van Big Brother hebben een rondleiding gegeven in  het nieuwe huis. De dames laten the wall zien die er nog altijd is. Dit was volgens Geraldine vorig jaar een groot succes. Maar ze laten ook een nieuw kamertje zien. Tatyana denkt dat er wel wat gaat gebeuren. Volgens Geraldine gaan er zeker geheimen verteld worden. Ook vertellen de twee over wat volgens hun Big Brother tot een succes maakt. De slaapkamers lijken nog een groot geheim te zijn. Op de vrijgegeven foto’s van het nieuwe huis staan geen foto’s van de slaapkamer(s). Kunnen we hier nog een verrassing verwachten?

Geraldine en Tatyana zijn ervan overtuigd dat het nieuwe seizoen een succes zal worden. Maar willen wel bij het publiek benadrukken om respectvol te zijn tegenover de bewoners van Big Brother 2024. Geraldine en Tatyana hebben een filmpje in het huis opgenomen met een oproep.  Behandel elkaar zoals je zelf ook behandeld zou willen worden, met liefde en respect. Laten we er het meest mooie maar ook het meest positieve seizoen ooit maken eindigt ze.

Foto: Tom Cornelissen / RTL

Bekijk hier het inkijkje in het huis:

Bekijk hier de oproep van Geraldine en Tatyana:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3]

Ook interessant:

2 Reacties

Lydia lepee 12 januari 2024 - 15:38

Het gaat een fantastische BB worden?in een magnifiek huis,met super sterren.
Iedereen kan winnen!,met deze uitstraling!

Beantwoord
Van de Vondel Marina 12 januari 2024 - 20:37

Super, hopelijk volgt iedereen die oproep en wordt het een super seizoen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page