Home » Leer de eerste acht bewoners alvast een beetje kennen met deze video

Leer de eerste acht bewoners alvast een beetje kennen met deze video

Door BigBrotherNederland

Inmiddels weten we hoe het vernieuwde Big Brother huis er van dit seizoen uit ziet. We weten ook hoe de eerste bewoners eruit zien. Maar je kan om alvast af te tellen naar de start van vanavond alvast via een video kennis maken met de eerste acht deelnemers! Via onderstaande video krijg je alvast een beetje een beeld van de bewoners die zich de komende periode vrijwillig op laten sluiten. Bewoners Alice, Tyron, Dilano, Lenie, Ashley, Basiri, Ronahi en Sonja vertellen wat over zichzelf.

Zo wordt duidelijk dat Lenie normaal in een woonwagen woont en het wonen in het Big Brother huis wel een uitdaging gaat worden. Basiri wil zich zoveel mogelijk bezig houden met het huishouden en sporten. En Alice hecht nogal wat waarde aan haar slaap. Ashley daarin denkt dat het voor haar mede bewoners een nare tijd wordt maar voor zichzelf een leuke tijd… Zit jij al klaar voor vanavond? Vanaf 20:30 uur start Big Brother op RTL 5. Voor het Belgische publiek 22:15 uur op Play4. En vanaf 21:45 gaan de livestreams open op Videoland en GoPlay.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Rietje Heckers 15 januari 2024 - 19:16

Vind BB leuk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page