Home » Big Brother spreekt de groep aan, het huis moet netjes en Lenie verzint een huishoudelijke regel

Big Brother spreekt de groep aan, het huis moet netjes en Lenie verzint een huishoudelijke regel

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is aangebroken. Vandaag staat het duel tussen Danny en Tyron op het programma. Een van hen kan namelijk de power of nomination pin winnen en niet beide. Vanmorgen waren Danny, Ariana en Lenie als eerste wakker. Ze hebben brood gebakken en de tafel gedekt. Na het ontbijt heeft Lenie een mededeling. De badkamer is een zooitje en daar moet echt wat aan gebeuren.

Vanmorgen hebben Ariana en ik de badkamer schoongemaakt. Alles wordt eraf gegooid, ik zeg geen namen. Ik zeg niet wie, ik weet echt wie. Ik heb al een dag of twee zitten observeren. We hebben besloten dit te doen, ieder heeft een eigen handdoek. En ik weet dat vrouwen meer handdoeken nodig hebben. Kerels één handdoek, de rest is voor de vrouwen. Hou je handdoek bij op een rek. Kies een rek per duo en hang daar altijd je handdoek neer. Je hebt dus een rek met twee stangen voor een duo. Er wordt in de groep aangegeven dat niet iedereen het snapt en daarom gaan ze met zijn allen naar de badkamer. Lenie legt het daar nog eens uit. Als er rotzooi wordt gemaakt krijg je een waarschuwing. Elk duo is verantwoordelijk voor zichzelf. En als dat niet gedaan wordt is de boete een coin. Die gaat in een bakje en dat is dan voor de was. Alles zoals het nu staat moet zo blijven benadrukt Lenie. Alles wat droog is moet weer terug in de kast. Het is niet voor ons he, ook voor de kijkers. Ook de badjassen mogen niet blijven hangen maar naar de slaapkamers. Ik zeg het niet voor niks eindigt hij. De groep lijkt het eens te zijn met deze regel.

Per dag is er een duo verantwoordelijk over het huis, zo werd gisteren tijdens de tv uitzending duidelijk. Lenie en Randy zijn naar de dagboekkamer geroepen en als ze terugkomen laat Lenie weten dat iedereen naar de woonkamer moet. Randy neemt het woord, vandaag is het de bedoeling dat hoe wij de eerste dag in het huis zijn gekomen zo moet het huis eruit zien Dus de dekens terug waar ze horen, alle kussens die wij hebben verplaatst op de juiste plek, stoelen op de juiste plek. Dus hoe wij binnen zijn gekomen zo moet het er weer uitzien. Het moet gewoon netjes zijn merkt de groep op. Dat willen ze zo elke dag? Ja laten Lenie en Randy weten, elke dag. Er wordt daarna gevraagd of het geen secret mission is. Dit is gewoon wat nodig is antwoordt Lenie. Tom vindt het maar raar dat het na drie dagen pas gezegd wordt en verwacht dat er iets achter zit. Ashley merkt op dat iemand die aan zijn neus zit vaak niet eerlijk is. Ik heb het jullie twee keer zien doen. Het is echt serieus benadrukt Lenie. De groep gaat daarna aan de slag met opruimen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

Ook interessant:

6 Reacties

Lydia lepee 17 januari 2024 - 12:21

Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen.
Daar gaan de fans op oordelen.

Lenie heeft veel praat!

Beantwoord
jeroen 17 januari 2024 - 13:25

lenie omg laat iedereen toch zijn verantwoordelijkheid nemen
wat een arrogantie die man

Beantwoord
M 17 januari 2024 - 14:13

Hij wil Bart nadoen van vorige seizoen de betweter, die vent mag echt naar huis

Beantwoord
Lydia lepee 17 januari 2024 - 15:15

M,u hebt het juist!

Beantwoord
Alex 17 januari 2024 - 23:21

Netjes is één, maar alles zoals aan het begin is overdreven.

Beantwoord
Dana 22 januari 2024 - 14:02

Lenie is een Rolleman en in die cultuur is netheid, reinheid en hygiene gewoon heel belangrijk.
Dus heel logisch zijn reactie.
En daarbij Het is toch gewoon heel normaal dat je het opgeruimd en netjes houdt?
Helemaal met zoveel mensen. Wil niet weten hoe het bij sommige mensen eruit ziet thuis…

Dus nee Lenie heeft helemaal gelijk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page