Home » Danny legt uit waarom hij Ashley genomineerd heeft

Danny legt uit waarom hij Ashley genomineerd heeft

Door BigBrotherNederland

Vandaag is het een rustige dag in Big Brother. Ashley besluit het gesprek met Danny aan te gaan. Danny heeft de power of nomination en ervoor gekozen om Ashley te nomineren. De twee hebben sinds de uitslag niet echt een gesprek gehad met elkaar.

Danny laat weten dat het pijn doet. Wat maakt dat het pijn doet vraagt Ashley. Danny antwoordt dat hij dat al uit heeft gelegd. Maar het is wel een sterke zet denk ik. Je moet toch iemand nemen en dan denk je ook een klein beetje verder. Dat je tegen twee sterke spelers komt. En jij als Hollandse dat dat wel mooi gaat zijn voor de kijker. Dat denk ik ook wel dat het mooi wordt antwoordt Ashley. Ik ben er wel zeker van dat diegene die uit dat trio komt een van de toppers gaat zijn gaat Danny verder. Ik denk wel dat we dan gaan moeten opletten. Diegene die nu al wint dan weten wij van how daar zitten wat stemmetjes achter. Ik hoop het hardste dat jij terug komt. Ahh zegt Ashley.

Ook was er deze morgen nog een lange stream onderbreking, de oorzaak is niet echt duidelijk. Het lijkt er wel op dat de nominatie pin van Tom als grap gevonden is door Lenie omdat Tom deze liet slingeren. Daarna is deze pin weer van Lenie afgepakt door Sonja. De vrouwelijke bewoners hebben lol en willen de pin verstoppen in de roze slaapkamer onder het kussen van Tom. Lenie heeft op zijn beurt uiteindelijk door dat Sonja hierachter zit en houdt haar dan ook zeer goed in de gaten. Sonja weet toch ongezien de pin aan Ariana te geven die ze verstopt onder een kussen. Uiteindelijk zien we Tom weer met een pin rondlopen… Verder verloopt de dag tot nu toe rustig, maar het is en blijft Big Brother dus er kan nog van alles gebeuren! In de tussentijd kun je via onderstaande links nog je stem uitbrengen op een van de genomineerden. Je stemt op de bewoner die je in het huis wilt houden:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier 

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.4]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 19 januari 2024 - 15:32

Zo wordt duidelijk wie graag naar huis wil.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page