Home » Ashley heeft een emotioneel gesprek met Danny en de genomineerden krijgen hun koffers

Ashley heeft een emotioneel gesprek met Danny en de genomineerden krijgen hun koffers

Door BigBrotherNederland

Vandaag is het een spannende dag voor genomineerden Tom, Sonja en Ashley. De dag gaat vandaag rustig voorbij maar dan meld Big Brother dat de voorraadkamer geopend is. De bewoners gaan kijken en zien daar twee koffers staan. Een voor Sonja en een voor Ashley. Voor Tom liggen er twee tasjes klaar, hij heeft immers zijn koffer nog niet dus hoeft niet veel in te pakken. Ashley en Sonja gaan aan de slag met inpakken.

Uiteindelijk besluit Ashley nog even een één op één gesprek aan te gaan met Danny. De twee gaan even buiten in de lounge zitten. Ik heb besloten het niet met iedereen te delen wat ik tegen jou wil zeggen. Ze wordt emotioneel en Danny geeft haar een knuffel. Ik heb begrepen dat jij je rot zou voelen als ik zou gaan. Ik wil dat als het zo zou zijn je er geen seconden druk om maakt. Dan wil ik dat je gaat vlammen en dat je voor de winst gaat. Tuurlijk antwoordt Danny. Ik had niet anders verwacht gaat Ashley verder. Ik had zelf niet anders gedaan maar ik vond het moeilijk om te horen dat jij er zoveel moeite mee had. Natuurlijk zegt Danny, ik heb Tom en Sonja ook heel graag. Zij zijn door het spel genomineerd, maar ik moet wel iemand nomineren. Iemand die hetzelfde doel heeft, jij bent net als mij. Ik heb dat ook tegen Big Brother gezegd. Jij denkt hetzelfde als mij. En als de koppels anders zouden worden dan zou ik met jou willen want je bent dezelfde persoon als ik.

Ik wil niet dat je ermee gaat zitten als ik ga benadrukt Danny. Als ik ga dan ga ik jou steunen. Er zijn weinig die zo denken merkt Danny op. Ashley legt uit dat ze hem graag mag, ik waardeer jouw manier van denken en spelen. Dat is erg gelijk aan mij. Tyron had ook iemand anders verwacht die ik zou nemen gaat Danny verder. In het begin hebben we het samen besproken. Tyron kwam met iemand en toen zei ik je moet niet kijken naar zwakheden maar hoe je verder kunt komen. Uiteindelijk heb ik gekozen zoals Big Brother het wilde, hij zei Danny jij moet kiezen. Ik heb toen ook echt mijn ding gedaan. De twee geven een knuffel en Danny zegt dat hij zeker is dat ze blijft. Maar of dat echt zo is zien we vanavond pas tijdens de live uitzending… Mocht je nog niet gestemd hebben dan kun je dat via onderstaande linkjes doen. Je stemt op de bewoner die in het huis moet blijven.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier 

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.5]

Ook interessant:

1 Reactie

Van de Vondel Marina 20 januari 2024 - 18:30

Danny, spreekt iedereen naar de mond. Hij smeet geen bandjes maar probeert van alle walletjes mee te eten.
Misschien een slimme zet, tot de anderen het door hebben.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page