Home » Basiri en Karen winnen vrijstelling, Dilano is zwaar gefrustreerd

Basiri en Karen winnen vrijstelling, Dilano is zwaar gefrustreerd

Door BigBrotherNederland

De bewoners moeten een spel spelen en daarmee kunnen ze vrijstelling winnen. De livestream wordt enige tijd onderbroken. Maar dan is er ineens beeld.

De bewoners rennen rond door het huis en zoeken naar rode ogen. Ze liggen werkelijk waar overal en vrij goed verstopt. Met de gevonden ogen moet iets worden gedaan in de gameroom. Maar dat zien we niet op de livestream. Er vallen ook duo’s uit, het lijkt erop dat tijd ook een rol speelt. Daarna is er weer een livestream onderbreking. Als er weer beeld is zit het spel erop en is Dilano zwaar gefrustreerd aan het praten over het spel. Uit zijn verhaal wordt duidelijk dat er duo’s weggespeeld moeten worden.

Ik kon er een neerzetten, ik had niet eens 2 minuten gespeeld en bam ik was eruit zegt Dilano. Basiri benadrukt dat hij niks op jou had. Je kunt het ook positief zien, iedereen heeft jullie als eerst omdat ze jullie als sterkst zien. Ik dacht het al gaat Dilano gefrustreerd verder. Ik vind het jammer, we zijn allebei nieuw. Dit is ons eerste spel. Het is gewoon van te voren bedacht. Tom hoort het aan en denkt dat hij het niet zo persoonlijk op moet pakken. Het is maar een vrijstelling. Je kunt nog spelen voor de power of nomination. Het zegt mij gewoon iets laat Dilano weten. Tom benadrukt dat hij ook al van alles meegemaakt heeft tijdens spellen. Dat hij genomineerd was met Sonja en gisteren ook al. Dan kun je overal iets uit trekken. Pak je tijd, ik zou het niet persoonlijk oppakken. Blijf sterk in je hoofd, het was maar een vrijstelling. Ja zegt Dilano, het zegt alleen iets dat iedereen op ons ging. Ik gun het Basiri en Karen echt oprecht. Tom denkt dat hij het moet laten rusten, je moet hier nog landen. Lenie komt erbij staan en zegt dat je niks kunt verwachten. Het wordt alleen maar erger. Randy duwt er bij mij ook twee kaartjes op, moet ik dan zeggen van je bent mijn maatje geweest? Nee dat is het spel. Ze gingen ook op mij. Tom benadrukt dat er nog niks gebeurt is, wij zijn genomineerd. Voel je niet aangevallen. Verder wordt er nog veel gekletst over het spel en niet veel later roept Big Brother Karen en Basiri naar de dagboekkamer. Daar zullen de twee hun pin krijgen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

7 Reacties

Ingrid 22 januari 2024 - 12:13

BB is een mind fucking spel, dilano en jimmy moeten niet leteen het ergste denken, het is maar een spel.

Beantwoord
Alex 22 januari 2024 - 17:53

Geen vrijstelling is geen ramp.

Beantwoord
Marc Croes 31 januari 2024 - 20:40

Ariana naar huis

Beantwoord
Marc Croes 1 februari 2024 - 14:21

Ariana naar huis

Beantwoord
Marc Croes 1 februari 2024 - 14:36

Ariana de roddeltante er uit

Beantwoord
Marc Croes 8 februari 2024 - 20:41

Tyron blijft

Beantwoord
Marc Croes 12 februari 2024 - 09:37

Opassen voor de slang

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page