Home » De bewoners doen een spel spelen voor vrijstelling, genomineerde Ashley mag wel meedoen

De bewoners doen een spel spelen voor vrijstelling, genomineerde Ashley mag wel meedoen

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn vandaag vroeg opgestaan, ze hebben besloten om vanaf morgen voortaan om 9:00 uur te ontbijten. Ook staan er weer nieuwe spullen in de wall. Ariana ontdekt dat er koffie staat, ze mist de koffie nogal maar komt er al snel achter wat het kost, 1 cupje kost 12 Big Brother coins. Dat vindt ze toch wel iets teveel. Na het ontbijt wordt er wat opgeruimd en dan komt Big Brother met een mededeling.

Bewoners begint Big Brother, deze week is het f*cked up week. Sommigen van jullie hebben dit al onmiddellijk ondervonden. Tom en Ronahi zijn al genomineerd. Want jullie hadden een kistje met nominatie. Ashley, ook jij bent genomineerd want je krijgt een tweede kans dus je moet je extra bewijzen. Als je een vrijstelling hebt kan je niet genomineerd worden. En dat is de inzet van vandaag. Het duo wat vandaag wint, wint de vrijstelling en mag als duo door naar de volgende ronde. Tom en Ronahi omdat jullie al genomineerd zijn spelen jullie dus niet mee. Ashley, jij hebt ook een nominatie maar je duo partner Danny niet. Dus jij speelt wel mee. Maar Danny krijgt dan enkel de vrijstelling en jij niet. Jij blijft genomineerd. Voor we starten moet er nog een volgorde worden bepaald. Ieder spelend duo krijgt dadelijk een balletje en zegt het cijfer hardop. Doe dit één voor één. Je pakt het balletje, zegt het cijfer en dan jullie namen.

Daarna gaat de draaideur open, er verschijnt een bak met balletjes. Elk duo grabbelt hierin en de volgorde wordt bepaald. Karen & Basiri als eerst, gevolgd door: Doriana en Tyron, Jimmy en Dilano, Ariana & Randy, Ashley & Danny, Lenie & Alice. Big Brother laat weten dat alle balletjes terug mogen. Voor het spel dienen jullie sportkleding te dragen. Jullie hebben nieuwe duo’s dus jullie krijgen allemaal nieuwe sportkleding. Jullie oude sportkleding mogen jullie naar de voorraadkamer brengen. De bewoners gaan aan de slag en wachten af totdat ze het spel mogen spelen. Het duurt niet lang voordat de livestream onderbroken wordt. Wat de uitslag gaat zijn is dus nog even afwachten, uiteraard komen we daarop terug!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.5]

Ook interessant:

5 Reacties

Yvonne 22 januari 2024 - 10:49

Ik sta als ik vrij ben altijd om 9:00 op hoe hebben ze geslapen met de storm ?

Beantwoord
Alex 22 januari 2024 - 11:19

Ashley speelt mee maar kan niets winnen. De logica is ver te zoeken. Of bedoelen ze dat met f*cked up?

Beantwoord
A. 22 januari 2024 - 11:45

Zij speelt mee om haar duo partner Danny te helpen.

Beantwoord
Agnes Schepers 22 januari 2024 - 11:31

Das veel voor een bakje koffie

Beantwoord
Do 22 januari 2024 - 11:54

Blijkbaar hebben ze geleerd van het commentaar uit het verleden. Zou het niet eerlijk vinden als iemand die eigenlijk thuis had moeten zitten vrijstelling zou kunnen winnen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page