Home » Tyron irriteert zich aan Ariana en hebben Tom en Ronahi een geheime missie?

Tyron irriteert zich aan Ariana en hebben Tom en Ronahi een geheime missie?

Door BigBrotherNederland

Gisteren was het een bewogen dag in Big Brother. Er is veel gebeurt. Zo kwamen Ronahi, Dilano en Basiri het huis in met twee nieuwe bewoners Jimmy en Doriana. Daarna liet Sonja weten dat ze vrijwillig vertrekt, ze kiest voor haar eigen gezondheid. Nog wat later op de dag was er een spel en verscheen Ashley weer in het Big Brother huis, zij is samen met Tom en Ronahi genomineerd na een spel.

De avond is vrij rustig verlopen. Tyron en Randy hebben wel een gesprek over medebewoner Ariana. Tyron laat weten dat hij botst met Ariana en haar niet kan peilen. Af en toe kijkt ze me heel raar aan voegt ze eraan toe. Randy denkt dat het goed zou zijn om apart met haar het gesprek aan te gaan. Tyron antwoordt at hij dat morgen (vandaag dus) wil gaan doen en dan gaan praten over zijn ergernis tegenover haar. Randy benadrukt dat Ariana echt wel oke is.

Verder lijkt het erop dat Ronahi en Tom een geheime missie hebben. Het lijkt erop dat de twee een aantal dingen in het Big Brother huis moeten benoemen die niet kloppen. Zo heeft Tom het over de lampen die per vier hangen maar in de keuken is dat per drie. Ronahi denkt dat het boven de bar de lampen niet kloppen, een is anders. We moeten een inventaris maken zoals hij (Big Brother) zei. Ook het schilderij waarop een som staat wordt genoemd. Inmiddels zijn de bewoners op tijd opgestaan en hebben al ontbeten. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.9]

Ook interessant:

4 Reacties

Gezina 22 januari 2024 - 08:10

Ariana kijkt altijd vreemd. Ze past niet in een groep. Een goed ding om 9 uur eten. Alice heeft altijd de tijd. Samen eten.

Beantwoord
Alex 22 januari 2024 - 09:38

Tom is ook vrij irritant omdat hij steeds wil overleggen wie een kistje “mag” kopen. Hij heeft zelf maar één coin met zijn duopartner!

Beantwoord
Chelly 22 januari 2024 - 09:44

Op de streams lijkt het een duiventil
Al het geroezemoes door elkaar,kan bijna geen enkel gesprek volgen (gistermorgen)
Het huis is veel te druk maar wel gezellig lijkt me

Beantwoord
Gerardus 22 januari 2024 - 16:05

Mee eens

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page