Home » Big Brother gooit een dilemma in de groep, koffer kopen van de prijzenpot?

Big Brother gooit een dilemma in de groep, koffer kopen van de prijzenpot?

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond heeft Ariana een geleide meditatie gegeven aan de groep. Toen de geleide meditatie net bezig was verstoorde Big Brother het moment. Hij had namelijk een bijzonder dilemma voor de groep…

Terwijl Ariana met haar mediatie bezig is onderbreekt Big Brother haar. Bewoners, sommigen van jullie missen nog steeds iets essentieels. Daar kan verandering in komen. Maar daar staat wel iets tegenover. Is het dat waard? Druk dan binnen de tijd op de knop. Let wel op, je kunt maar één iemand blij maken. Op het scherm komt een aftelklok van 5 minuten in beeld. De bewoners vragen zich af waar de knop is en willen op zoek gaan maar dan gaan de lichten bij de draaideur knipperen en gaat de deur open. Daar staat de rode knop en er ligt een kaartje bij. Ariana leest het voor “koffer terug 2500 euro”. De groep roept nee maar Tom benadrukt dat het niet voor de meeste hier is. Maar wil geen geld pakken daarvoor en aan de prijzenpot zitten. Ook Basiri ziet er niets in. Hij zou liever warm water hebben of goed eten. Maar ik sta achter jullie keuze. De groep besluit de 5 minuten af te wachten zodat de meditatie niet verstoord wordt. Danny vindt het wel straf dat niemand voor zijn een koffer kiest. De laatste 10 seconden worden afgeteld, en bij 0 wordt er luid gejuicht. Basiri grapt dat Big Brother met iets beters moet komen. De bewoners verwachten dat de koffers uiteindelijk wel terug komen. Daarna gaat de meditatie van Ariana weer verder…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Agnes Schepers 23 januari 2024 - 07:57

Ze moeten er voor strijden voor hen koffer

Beantwoord
Jeroen 23 januari 2024 - 08:53

Ze moeten in staking gaan. Geen koffer terug, geen actie. Allemaal in de badjas op de bank gaan zitten, niks doen alleen kletsen.
Een koffer voor een week kwijt zijn is prima, alles wat het nu nog langer duurt geeft mensen een naar gevoel. Mensen die geen koffer hebben gaan zich vies voelen omdat ze niks schoons hebben om aan te doen en zich alleen kunnen wassen/douchen met geleende spullen. Bijna mensonwaardig

Beantwoord
Alex 23 januari 2024 - 17:15

€100.000 is al een schijntje van wat het hele programma kost en dan wil Big Brother er nog meer afhalen door de koffers en wie weet wat nog meer duur te verkopen. In het eerste seizoen kreeg de winnaar ƒ250.000.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page