Home » Tom hoort dat Ariana hem leuk vindt, het gevoel is niet wederzijds

Tom hoort dat Ariana hem leuk vindt, het gevoel is niet wederzijds

Door BigBrotherNederland

Ariana is ervan overtuigd dat Tom haar leuk vindt. Ze zou een gesprek met hem aangaan maar dat is tot op heden nog niet gebeurt. Als Karen en Tom even met elkaar kletsen gaat het al snel over Ariana. Karen verklapt dat Ariana gevoelens voor hem heeft.

Karen zegt dat Ariana hem leuk vindt, ze is verliefd denk ik op u. Tom lacht en Karen vraagt en jij niet? Tom ontkent en Karen zegt verder dat ze het oprecht wel leuk vindt. Een beetje verliefd en teasen. Misschien moet je  dan wel duidelijk zeggen van dat het gewoon vriendschappelijk is. Tom is echt verbaasd, hoe kan dat? Karen snapt het op haar beurt wel, je zit hier ook in een ruimte, op één uiteindelijk. En dat je dan toch een beetje misschien… Maar ik heb toch nooit zegt Tom. Misschien voor haar wel he benadrukt Karen. Dat zij bepaalde dingen ziet van ah, dat is leuk hij geeft mij aandacht. Moet ik het er even over hebben dan? Tom schudt zijn hoofd maar Karen wil het wel doen. Ze praat er ook met mij over voegt ze eraan toe. Ik ga zeggen dat het vriendschappelijk is. Nee zegt Tom, misschien stopt het wel. Nee zegt Karen want in haar hoofd is het wel leuk. Ik vind dat ik dat wel moet zeggen. Tom is van mening dat ze nooit geflirt heeft met haar. Ik zie dat ook niet antwoordt Karen. Maar zij komt soms wel iets zeggen tegen mij. Maar ik hoor die gesprekken niet. Tom antwoordt dat hij met iedereen over hetzelfde praat. Ik heb hier nog niet de intentie gehad dat ik geprikkeld wordt door gevoelens. Het is dus een no go vraagt Karen. Tom schudt zijn hoofd.

Later besluit Karen medebewoner Ariana op de hoogte te brengen van wat Tom gezegd heeft. Eerst gaat het nog over de opdracht om vrijstelling te verdienen. Daarna begint Karen over Tom. Ik heb het er met Tom over gehad en het is gewoon vriendschappelijk. Verder heeft hij er niet veel over gezegd, ja dat hij hetzelfde met iedereen heeft. En dat het echt vriendschappelijk is en dat hij je een toffe meid vindt. Tegen mij doet hij elke keer zo vaag merkt Ariana op. Weet je wat het is? Ik denk dat hij mij gewoon niet mag en dat is helemaal oke. Karen lacht, jij gaat hecht zo he terwijl ze een golfbeweging maakt. Als ik bijvoorbeeld aan hem vraag heb je goed geslapen loopt hij gewoon door gaat Ariana verder. Als ik voor de grap tegen hem zeg keuken uit hop, hop, dan wordt hij heel boos. Zoals hij met jou is zo is hij niet met mij hoor. Gewoon gezellig en aardig, totaal niet. Dat zeg je nu antwoordt Karen, gisteren zei je wel iets anders. Klopt zegt Ariana, maar hij kijkt ook niet naar mij. Daar hebben jullie toch over gesproken vraagt Karen. Ik zei meer tegen hem je vindt mij niet aardig zegt Ariana. En toen zei hij van nee hoor en nu denk ik van ja. Hij vindt je wel tof maar het is vriendschappelijk merkt Karen op. Dat denk ik niet hoor antwoordt Ariana op haar beurt. Met Tyron is het wel leuk maar met hem kan dat gewoon niet. Dus ik laat het en ga er geen aandacht meer aan schenken. Ook als hij straks om een hug komt of zo.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4]

Ook interessant:

6 Reacties

Rex 23 januari 2024 - 13:17

Tijd voor Ariana om haar kaartjes weer thuis te gaan leggen. Mag van mij per direct het huis verlaten.

Beantwoord
Hermina 23 januari 2024 - 13:20

Ariana wat een zielig verguur

Beantwoord
Alex 23 januari 2024 - 17:35

Ariana verkeert nog in dromenland.

Beantwoord
Alma 24 januari 2024 - 05:01

Ik weet niet in welke wereld Ariana leeft. Vind het bizar dat ze de in twee dagen tijd exact het tegenovergestelde beweert.

Beantwoord
Patty 24 januari 2024 - 21:39

Naar mens die Ariana. Zuigt alles uit haar duim en liegt

Beantwoord
Sandy 24 januari 2024 - 21:50

Zucht…… die dame heeft echt een probleem, met zichzelf welteverstaan!
Denk dat ze heel snel met haar beide beentjes weer op de grond moet gaan staan anders voorspel ik dat het snel exit is voor Ariana…. en daar hoef ik geen kaartjes voor te leggen 🙂

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page