Home » Dilano hoopt dat hij Ronahi kan redden en invloed kan hebben op haar nominatie

Dilano hoopt dat hij Ronahi kan redden en invloed kan hebben op haar nominatie

Door BigBrotherNederland

Dilano, Ashley en Jimmy zitten op de bank te praten over het spel. De nominaties lijken bekend, want de secret mission van Tom en Ronahi is mislukt. Wat zou betekenen dat Tom, Ronahi en Ashley de genomineerden zijn. Al kan er nog altijd een twist komen.

Dilano is er wel achter dat hij bij zichzelf moet blijven, de rest komt vanzelf. Als ik niet lig met de groep is dat niet zo, dan passen ze maar aan naar mij in plaats van andersom. Jimmy denkt dat hij gewoon zelf zijn spel moet maken. En het is ook jou huis. Dat mensen in een groepje denken we zijn de  baas, dat is niet voor jou en jou. Je zet jezelf daarvoor wel in een gevaarlijke positie merkt Dilano op. Doordat ik er niet in meega, zien ze mij denk ik als bedreiging. Maar als ze de power of nomination hebben sta ik erop. Jimmy geloofd niet dat zij hem krijgen. Ashley denkt dat ook en denkt eerder dat zij een nominatie zou krijgen. Dan sta ik weer naast Tom en zeker vanwege gisteren en omdat ik weer teruggekomen ben.

Dilano heeft nog hoop dat er nog een power of nomination komt, dat mensen misschien kunnen switchen of zo. En ik ben niet bang voor jouw positie voegt hij eraan toe terwijl hij Tom aankijkt. Ik zie dat zelf niet antwoordt Tom en volgens Dilano is hij het lievelingetje. Dilano zou het wel weten en wijst met zijn hoofd naar een medebewoner die hij bedoeld. Wij zaten in de mirror room met hem (Basiri) en hij heeft zo vaak gehad dat hij naar huis wilde. Wij hebben hem daar vaak doorheen getrokken en toen afgesproken dat we zouden strijden voor elkaar als we weer in het huis komen. En de kans zo hard pakken om elkaar erin te houden. Sinds we hier zijn, praat hij bijna niet met ons. En nog minder met Ronahi. Sinds hij vrijstelling heeft zei ik er is nog power of nomination. Nee zei hij, die wil ik niet. Ik wil mijzelf niet in die positie zetten. Toen vroeg ik ook niet als Ronahi daarmee eruit kunt zetten en iemand anders kunt pinnen? Nee zei hij. Dus ik dacht… Schakel momentje voegt Ashley eraan toe. Je beloofd iets aan elkaar gaat Dilano verder, ik til daar zwaar aan. En als iemand dat niet is zegt dat iets voor mij. Ashley denkt dat hij dat moet loslaten.

De livestream wordt kort onderbroken en als er weer beeld is zegt Dilano ik neem het niet persoonlijk. Maar het zegt wel wat voor zotte speler je bent. Ashley antwoordt dat er bij haar ook ogen open zijn gegaan. Daarna roept Big Brother dat Ashley naar de dagboekkamer moet komen. Dilano en Jimmy praten nog even verder. Jimmy denkt wel dat Dilano bij de goede als er power of nomination komt. Dan zou ik dat gewoon doen. Ik wil Ronahi hier ook houden benadrukt hij. Ik denk dat het gaat tussen Ronahi en Ashley en ik denk dat Ashley mag blijven. Als  we wel een beslissing zouden mogen maken denk ik dat Ashley er wel uit kan komen. Ariana komt er uiteindelijk bij zitten al snel gaat het over de secret mission die mislukt is waardoor Tom en Ronahi genomineerd blijven. Ariana vindt het wel jammer voor haar, ze heeft ook nog niet echt een kans gehad. Ik heb nog hoop antwoordt Dilano en Ariana hoopt dat als er een power of nomination spel komt iemand haar eraf haalt. Maar ik heb zeker wel een naam in mijn hoofd. Dilano geeft toe dat hij het met Jimmy ook overlegd heeft. Ik denk dat we dezelfde mensen hebben antwoordt Ariana. Dilano lacht en Ariana merkt op dat hij nu heel kalm en rustig is. Zou dat uit schaamte zijn? Ik denk dat het voor de dynamiek van de groep ook beter en leuker is zegt Jimmy. Het drietal denkt dat er nog wel een power of nomination spel komt. Dilano hoopt het echt, dan kan ik Ronahi nog redden. En dan ga je L erop zetten vraagt Ariana. Dilano knikt en Ariana gunt het Ronahi echt  van harte… Maar of er nog een spel komt en of het mogelijk is om iemand veilig te stellen is natuurlijk nog de vraag…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 24 januari 2024 - 23:24

Tom mag wel naar huis van mij.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page