Home » Drama in Big Brother: Lenie koopt “per ongeluk” koffers voor 6200 euro

Drama in Big Brother: Lenie koopt “per ongeluk” koffers voor 6200 euro

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond kregen de bewoners weer een dilemma voorgeschoteld van Big Brother. Ook dit keer heeft het wat met koffers te maken. Al snel ontstaat er flink wat drama in het huis…

Afgelopen avond, na het avondeten klinkt er geluid door het Big Brother huis. De draaideur staat open en daar staat weer een rode knop. Op het scherm verschijnt weer een aftel klok van 5 minuten. Bij de rode knop staat een bordje met de tekst “koffers terug €6200”. De groep lacht. Dat gaan we toch niet doen wordt er geroepen. Dat is echt duur! Tom zegt tegen de rest dat ze beter weg kunnen gaan bij de deur. Tyron, Lenie en Tom bespreken dat ze het niet doen, de rest heeft immers zijn of haar koffer al. Dan loopt Lenie ineens naar de knop en drukt erop. Stop zegt hij. Wat doe je vraagt Tyron verbaasd. Doe je het nou wel? Nee toch antwoordt Lenie. Dan moet je niet drukken roept Tyron verbaasd. Lenie slaat zijn handen voor zijn mond. Ik dacht dat je moest drukken. Je hebt er toch niet op gedrukt stamelt Tom. Waarop Lenie laat weten van wel.

Nou gaat het hier af he zegt Ashley boos. Dat wist je, dat is gisteren toch ook zo?! Dat heb ik niet gezien poes, echt niet laat Lenie weten. Ronahi kijkt naar de klok en zegt dat die ook gestopt is, dus het gaat eraf. Niet veel later zakt de prijzenpot van 100.000 euro naar 93.800 euro. Karen denkt dat Lenie het wel wist. Ashley is ondertussen kwaad weggelopen. Lenie benadrukt dat het serieus een vergissing was. Als ik het terug kon draaien draai ik het terug benadrukt hij. Alice blijft net zoals Karen denken dat hij het echt wel wist. Ik zweer het op mijn kleinkinderen zegt Lenie. Danny zegt dat hij het hun ook wel gunt, twee weken zonder kleren zou ik niet kunnen. Chapeau dat je het zolang volgehouden hebt. Als ik het terug kan draaien draai ik het terug herhaalt Lenie nog een keer. Haal mijn koffer er maar af. Dat hoeft volgens de groep nou ook weer niet, het is gebeurt.

Tom besluit Ashley die weggelopen was erbij te halen. In de woonkamer ontstaat er discussie. Ik heb alleen gezegd ga weg van die deur begint Tom. Dan kan er niemand op duwen, geef er geen aandacht aan en ik geloof Lenie erin dat hij dat wilde wegtrappen. Ashley vindt het niet vergelijkbaar, ik vind het te impulsief. Tyron laat weten dat hij anders gisteren wel gedrukt had. En dan loop je kwaad weg. Hoe kom je daar nou bij roept Ashley boos. Tyron vindt het onzin, je liep kwaad weg. Volgens Ashley is Tyron nu aan het invullen. Tom zei al tegen iedereen.. Moet ik je nadoen roept Tyron terug, je zei kijk zie je het is weg. Dat is niet zo gegaan maar maakt niet uit joh zegt Ashley terwijl ze wegloopt naar de slaapkamer. Tom volgt haar. Ik word verkeerd geïnterpreteerd verteld ze huilend aan Tom. Ik gun jullie die koffers wel. Ik snap gewoon niet dat het zo impulsief gaat. Er wordt gisteren heel duidelijk gezegd die knop is maar voor één ding, het is geen stop knop. Als je daarop drukt betaal je zoveel geld. Dit was gezamenlijk, het bedrag is van ons allemaal. Je gaat denk ik dan in overleg. Ik ben niet boos snikt ze verder, ik liep gewoon weg omdat jij dat zei. Uiteindelijk arriveren de koffers van Tom, Tyron en Lenie. Er wordt nog lang over deze gebeurtenis gesproken…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.9]

Ook interessant:

9 Reacties

Alex 24 januari 2024 - 08:55

Dat is wel oerstom, maar je kunt ook zeggen: Big Brother heeft ze er ingeluisd.

Beantwoord
Elly 24 januari 2024 - 08:57

dom dom en nog dommer

Beantwoord
Gezina 24 januari 2024 - 09:50

Nou het was alles behalve per ongeluk. En waarom met zijn voet. Nu zingt hij hopelijk een toontje lager. Erg irritant dat geschreeuw.

Beantwoord
jeroen 24 januari 2024 - 19:25

hij denkt zo dat hij de man is , vreselijk

Beantwoord
Sandy 24 januari 2024 - 21:22

Zou Ashley ook zo gereageerd hebben als zij haar koffer nog niet had gehad? Denk dat zij zelfs 10 000 euro voor haar eigen koffer zou betalen maar nu het een andermans koffer betreft is het meisje boos. Ik heb al vanaf dag 1 een onderbuik gevoel bij die dame maar wellicht vergis ik mij, en dat geldt ook voor Lenie.

Beantwoord
Marc Croes 25 januari 2024 - 15:25

Lenie naar huis

Beantwoord
1W9R7S5 26 januari 2024 - 07:52

Dit was echt niet per ongeluk, dat wist Lenie donders goed, maar vervolgens houdt is zich van de domme. Wat mij betreft mag ie zaterdag vertrekken

Beantwoord
Sandy 26 januari 2024 - 09:05

Eens, na het zien van de beelden ben ik daar ook van overtuigt. De wijze waarop hij het deed (met z’n voet) getuigt ook nog eens van disrespect, en dat voor iemand die pretendeert zo netjes en hygiënisch te zijn! Na het zien van de aflevering gisteren en Lenie”s arrogante reactie daarop richting de medebewoners, mag hij idd zaterdag vertrekken! Wie denkt hij wel dat ie is om te roepen “die pot gaat nog veel leger worden!”. Hij wil alles beslissen en beheersen in het huis en denkt volgens mij al de winnaar van 2024 te zijn, maar een blokkenpuzzel oplossen kan ie niet! Exit met die alleenheerser!

Beantwoord
1W9R7S5 26 januari 2024 - 16:08

Ondanks sommige negatieve commentaren vind ik Ashley toch heel wat leuker. Ondanks dat ik haar op het eerste gezicht nog niet als een winnaar zie/zag vond ik het toch best jammer dat ze afgelopen zaterdag naar huis moest.
Geluk bij een ongeluk dat Sonja eruit ging, dus Ashley weer terug.
Laten we hopen dat Lenie komende zaterdag weer terug naar “het kamp” gaat

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page