Home » Ashley, Jimmy, Dilano en Ronahi denken dat het goed is voor de groep als Lenie vertrekt

Ashley, Jimmy, Dilano en Ronahi denken dat het goed is voor de groep als Lenie vertrekt

Door BigBrotherNederland

Op deze rustige vrijdag in Big Brother hebben verschillende bewoners gesprekken. Zo sprak Ariana over de gedachten die ze heeft om Big Brother te verlaten. En een aantal anderen hebben een gesprek over het spel en de dynamiek van de huidige groep…

Zo hebben Ashley, Ronahi, Jimmy en Dilano een gesprek over het spel en dan in het bijzonder over de genomineerden van deze week. Ashley vraagt aan Ronahi wie er vrijgesteld wordt. Ronahi weet het echt niet en Dilano denkt Alice. Ik vind het heel lastig gaat Ronahi verder. Ik hoop wel dat de twee dames blijven. Ik heb niets tegen Lenie, ik ken hem eigenlijk nog niet. Ik ben nog niet diepgaand met hem geweest. Maar als ik zelf zou mogen kiezen is het de twee dames. Ashley vindt het ook lastig en volgens Ronahi is het een sterke bank. Ashley merkt op dat de situatie van deze week haar de kop kan kosten. Maar ook voor hem merkt Ronahi op. En ze laat weten dat ze denkt dat het tussen haar en Lenie zal gaan. Het zal spannend zijn tussen jullie.

Dilano heeft dat gevoel ook. Lenie is wel echt voorbereid, als ik hoor wat hij gedaan heeft voor hij hierin kwam. Hij heeft fanpages, is zanger, komt van het kamp. Hij heeft wel een netwerk. Ashley wist niet eens dat hij zanger was. Wij allemaal hebben veel meegemaakt deze week gaat Ronahi verder. Je kunt er als kijker zijnde nu wel meer uithalen. Ashley vindt er nog steeds wat van doelend op de actie van Lenie. Maar dat laten we nu zo. Ik zit er nu wel rustiger in als afgelopen week. Ronahi denkt dat er ook wel een reden is dat ze nu weer terug is. Jimmy denkt dat de meisjes blijven. Alle drie wie er dan ook gaat zijn heel bepalend voor het verloop van het spel. Ashley vindt Lenie dominant in de groep. Jimmy geeft toe dat het voor zijn spel het beste zou zijn als hij weggaat. Ashley legt uit dat als ze naar het spel kijkt ze Lenie erg dominant vindt. Dat is zo antwoordt Jimmy en dat vinden ze (kijkers) niet leuk. Dat was met Kitty ook. Ashley vraagt of hij zo ook vertoond wordt wat volgens Jimmy wel het geval is.

Heb je nog niet gestemd? Via onderstaande linkjes kun je een stem uitbrengen.Let er wel op dat je stemt op de bewoner die jij in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

Ook interessant:

10 Reacties

Sandy 26 januari 2024 - 19:04

Hoewel Ashley niet mijn voorkeur heeft ben ik het wel helemaal met haar eens. Lenie is irritant dominant en voelt zich boven alles en iedereen verheven, zo profileert hij zich tenminste.
Na zijn “geintje” van de week, en dan met name zijn reactie daarna, mag hij wat mij betreft direct richting exit!

Beantwoord
1W9R7S5 26 januari 2024 - 19:47

Precies wat je zegt. Ashley heeft niet mijn eerste voorkeur, maar Lenie heeft het met deze actie compleet verpest. Ik hoop dat hij minste stemmen krijgt en dus naar huis mag.
Zoals nu is genomineerd heeft Ashley mijn stem gekregen om te blijven

Beantwoord
anny 26 januari 2024 - 19:51

dat is ook zo. gaat een veel aangenamere sfeer geven

Beantwoord
Ostyn luc 26 januari 2024 - 20:04

Ieder jaar zijn er deelnemers die van de eerste dag zeggen met wie ze in de finale willen maar door hun autoritair gedrag naast de finale grijpen. Speel een spel en laat de anderen meespelen. Verleden jaar was Bart hier het voorbeeld van.

Beantwoord
Dorien 26 januari 2024 - 20:53

En daarom heeft ook Jason het ver geschopt vorig jaar.

Beantwoord
Alex 26 januari 2024 - 21:04

Lenie is een ongeleid projectiel. Laat hem maar vertrekken.

Beantwoord
yvonne kerssens 26 januari 2024 - 21:04

lenie moet echt naar huis is echt het beste voor de groep ! !

Beantwoord
Yvonne 27 januari 2024 - 08:10

Stem allemaal op Alice!! Door al het gesteggel over de andere twee wordt zij straks vergeten en moet ze naar huis….

Beantwoord
Rvnzal 27 januari 2024 - 10:46

Ik als arnhemmer moet wel bekennen dat Lenie denkt dat hij meer is dan een ander. Verschrikkelijk arrogant gedrag. Op die knop drukken voor de koffer, dat hele ongeloofwaardige toneelstukje, aub hou op hoor.

Beantwoord
Gerardus 27 januari 2024 - 15:42

Hij moet er gewoon uit. Hij heeft de actie van het geld bedraagt helemaal verpest voor alle bewoners..en dan zeggen wist het niet echt wel meneer wou gewoon zijn zin hebben…het beste voor degroep dat hij deruit gaat,

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page