Home » Ashley keert niet terug naar het huis, de groep is verbijsterd en Big Brother kondigt het nieuwe thema aan

Ashley keert niet terug naar het huis, de groep is verbijsterd en Big Brother kondigt het nieuwe thema aan

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond tijdens de live show werd bekendgemaakt dat Lenie Big Brother definitief moest verlaten. In het huis wachten de bewoners vol spanning af wie er terugkeert naar het huis. Bij hun is de uitslag immers niet bekend.

Terwijl de bewoners in het huis in spanning afwachten flikkeren ineens de lichten bij de draaideur. De bewoners gaan snel bij de deur staan maar komen tot de ontdekking dat er niemand in de draaideur staat. Een enkeling denkt dat Ashley en Lenie beide weg zijn. Volgens Ronahi kan dat niet want ze zeiden tijdens de live show dat er één persoon weg zou gaan. Tom denkt dat ze gewoon nog even af moeten wachten waarop Danny eraan toevoegt dat ze dadelijk wel bericht krijgen van Big Brother. Jimmy denkt dat ze de deur gewoon even testen. De groep is in verbijstering. Wat is dit roept Tyron verbaasd. Niemand komt terug wordt er geroepen. Basiri denkt dat ze alle twee weg zijn. Er wordt volop gespeculeerd over wat er nou gebeurd is.

Na enige speculatie spreekt Big Brother de groep weer toe. Bewoners, er zijn twee bewoners vertrokken En er is niemand terug gekomen. Dat betekent dat twee van jullie nu geen duo partner meer hebben. Danny en Alice, ik verklaar jullie nu officieel tot nieuw duo. Dan flikkeren de lampen bij de deur weer. Als de deur opent liggen daar team badges met een bijbehorende kleur. Jullie mogen al jullie oude pinnen inleveren en op de sokkel leggen laat Big Brother weten. En nieuwe opspelden. De groep is ervan overtuigd dat Ashley en Lenie weg zijn. Dat kan toch niet Lenie zucht Danny. Jimmy baalt er echt van. Ik had liever gehad dat Ashley terug zou komen zegt Danny en Ariana noemt het bikkelhard. De teamindeling is als volgt:

  • Roze: Dilano & Jimmy
  • Groen: Alice & Danny
  • Blauw: Ariana & Randy
  • Lichtblauw: Tyron & Doriana
  • Roze: Rohani & Tom
  • Oranje: Karen & Basiri

Uiteindelijk moeten de bewoners verzamelen bij het tv scherm. Daar neemt Big Brother weer het woord. Bewoners, niets is wat het lijkt. En alles is onvoorspelbaar. Deze week leg ik jullie lot in handen van een king & queen. Tegen hen zullen jullie strijden om jullie verblijf hier in het huis veilig te stellen. Deze week is het: King & Queen week. De bewoners speculeren verder. Misschien zijn Ashley en een nieuwe bewoner wel de king en queen. Of twee nieuwe bewoners is ook nog een optie. Wat de bewoners niet weten is dat Ashley in een andere ruimte verblijft, daarover snel meer…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.4]

Ook interessant:

5 Reacties

A. 28 januari 2024 - 08:25

Ik vind het niet zo leuk dit jaar met het afscheid en die draaideur. Ook die aparte kamer vind ik minder leuk. Het elkaar nomineren mis ik ook.

Beantwoord
Elly 28 januari 2024 - 08:37

Ik vind t einde live uitzending en de tijd die er tussen zit bij de streams dat er weer wat gebeurd veel te lang….ik begrijp dat BB dit doet om kijkers te krijgen bij de streams maar juist door dat lange wachten haak ik dus af, als de live uitzending klaar is ga ik echt niet uren zitten wachten tot er wat gaat gebeuren op de streams en ik heb zo n vermoeden dat ik niet de enige ben die overgaat tot de orde van de dag

Beantwoord
Chelly 28 januari 2024 - 09:13

Zo blijft het spannend
Goed zo BB

Beantwoord
Alex 28 januari 2024 - 10:23

Dilano & Jimmy hadden lichtroze.

Beantwoord
Gerardus 28 januari 2024 - 12:37

Duurt behoorlijk lang voor de mensen zien wie terug mag komen….dan krijg je weer een filmpje van ze te zien..voor de zoveelste keer…..iksnap best dat bigbrother mensen bij delive stream wilt houden maar na 1,5 uur of 2uur isveels telang dan gaat hij thuis uit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page