Home » Big Brother live show: Lenie moet Big Brother verlaten

Big Brother live show: Lenie moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de Big Brother live show, welke genomineerde bewoner moet vandaag het Big Brother huis verlaten? Wordt het Ashley, Lenie of Alice? In dit bericht lees je terug hoe de live show verlopen is en welke bewoner uiteindelijk moest vertrekken.

Big Brother laat in het huis weten dat live show 2 van start gaat. Daarmee komt er een eind aan f*cked up week. Een week die anders liep dan dat je zou verwachten. Maak jullie klaar voor een emotionele avond want wie vertrekt er? Is dat Lenie, Ashley of Alice? Veel succes vanavond. Daarna zien we Geraldine en Tatyana in de studio, ze openen de liveshow. En heten fans, familie en vrienden welkom bij de live uitzending. Tatyana verteld dat Ashley weg moest, ze kreeg de minste stemmen. Maar toen Sonja besloot vrijwillig te vertrekken werd bepaald dat Ashley weer terug mocht. We zien vervolgens een fragment dat Ashley weer terug keerde in het huis. Dan leggen Tatyana en Geraldine contact met het huis. Geraldine vraagt aan Ashley hoe het was om terug te keren. Het was bijzonder antwoordt Ashley, het is altijd afwachten hoe ze erop zouden reageren. Ik heb me nog nooit zo welkom gevoeld, het was speciaal. Vanavond zit ze er iets rustiger in maar het is en blijft spannend. Geraldine gaat naar Ronahi, veel bewoners hebben moeite met haar naam. Ze laat weten dat ze verschillende varianten gehoord heeft. Haar verblijf in het huis bevalt top. Tyron vond het leuk om een koppel te vormen met Doriana. Het gaat goed als duo en het is een leuke meid. Doriana vond haar eerste week spannend, ik voelde mij welkom. Ik kan mijzelf zijn en voel mij thuis.

Tatyana begint daarna over de koffers van Tyron, Lenie en Tom. Deze konden teruggekocht worden maar dat kost dan wel 6200 euro en dat bedrag zou uit de jackpot verdwijnen. Lenie drukte op de knop met alle gevolgen van dien. We zien daarna beelden van deze gebeurtenis en de commotie die ontstond omdat Lenie toch drukte. Geraldine laat weten dat de jackpot nu op 93.800 euro staat. Daarna leggen Geraldine en Tatyana weer contact met het huis. Geraldine vraagt aan Lenie of het per ongeluk was. Lenie antwoordt dat het verkeerd ging. Tom wordt gevraagd of het dit bedrag waard was. Nee laat hij weten. Liever op een andere manier, maar het is gebeurd. We zijn wel blij dat we onze spullen terug hebben. Geraldine gaat daarna naar Ariana, je verlangt sinds binnenkomst naar een ding en dan ligt het in de wall, koffie. En toch niet gedaan. Dat klopt antwoordt Ariana, het was een beetje moeilijk. Maar het was wel heel duur. Op de vraag of ze haar plek gevonden heeft antwoordt ze ik denk het wel. Randy wordt gevraagd hoe het was om met Ariana duo te vormen. Ik voelde het al aankomen antwoordt Randy. Het voelt gewoon goed, het is mijn zusje. Geraldine vraagt aan Basiri hoe het is om weer in het huis te zijn. Ik keek er de hele week naar uit antwoordt Basiri. Tatyana vraagt hoe het met Dilano gaat. Het was fijn om uit de mirror room te komen antwoordt Dilano. En nu echt het spel te gaan spelen. Het was even wennen. Ik denk wel mijn plek gevonden te hebben. Aan Danny wordt gevraagd hoe geschokt hij was toen Ashley terug kwam. Ik was heel blij antwoordt Danny. De band qua partners is goed.

Daarna krijgen we de beelden te zien hoe de nominaties verdeeld zijn. Dit was niet op de livestream te zien. Uiteindelijk resulteerde dit in het resultaat dat Ashley, Alice en Lenie genomineerd. Tatyana zit bij de zus van Alice. Ze schrok erg en had het niet verwacht. Ik moest wel een traantje wegpinken. Ze gunt het iedereen. Ze heeft nog niet alles laten zien. De ouders van Ashley voelen zich  rustig. De vrouw van Lenie, volgens haar was het drukken op de knop per ongeluk. Jullie hebben nog geen lieve Lenie gezien zoals hij in de buitenwereld is. Vervolgens krijgen we de reacties te zien van de definitieve nominatie uitslag. Maar ook het moment dat Ashley en Karen spraken over bondgenoten maken. Maar ook wat de kijkers en fans in het buitenwereld op de socials deze week vonden over bepaalde gebeurtenissen in het huis.

De eerste bewoner is veilig

En dan is er een tussenstand, een bewoner die de meeste stemmen krijgt mag blijven. Tatyana en Geraldine leggen contact met het huis. Aan Jimmy wordt gevraagd wat zijn hoogtepunten was. Het winnen van de opdrachten en de gesprekken in de hottub laat hij weten. Tatyana vraagt hoe ze het vind om genomineerd te zijn. Alice antwoordt dat het jammer is. Ashley wacht het in spanning af, ik gun het ons alle drie. Het was een top week. Ik heb veel kunnen doen deze week wat ik wilde. Ik zit hier tevreden maar met spanning. Lenie zou het goed vinden dat hij in zijn eigen bedje mag slapen. Maar ik ben hier nog niet klaar benadrukt hij. Maar het gaat zoals het gaat. Geraldine laat weten dat er iemand veilig is. Op het scherm komt de naam van Alice  te staan. Alice krijgt knuffels in het huis. Het is onwerkelijk, ik ben super dankbaar en blij. Dank jullie wel.Big Brother spreekt daarna de twee overgebleven genomineerde bewoners toe. Ashley en Lenie, de kijker heeft minder op jullie gestemd. En daarom zitten jullie nog steeds in de gevarenzone. Jullie weten wat er nu gaat komen, het is tijd om afscheid te nemen. Pak je spullen en verlaat het huis via de draaideur, ik wens jullie veel succes. Lenie en Ashley nemen vervolgens afscheid en stappen de draaideur in.

Lenie moet Big Brother verlaten

En dan zijn de lijnen gesloten. De stemmen worden gecontroleerd. Als dat gebeurd is opent de draaideur van de bewoner die het huis moet verlaten. Tatyana zit bij de familie van Ashley en Lenie. De partner van Ashley is van mening dat ze het verdient, hij is trots op haar. De vrouw van Lenie benadrukt dat hij heel zorgzaam en lief is. Dat heb ik nog niet veel gezien. Dat mis ik nog wel in het huis. De stemmen zijn bekend. Big Brother laat vervolgens weten wie het huis moet verlaten. De deur van Lenie gaat open. Hij moet Big Brother dus verlaten. Het voelt goed maar ook slecht. Het was een mooie ervaring. Daarna zien we een terugblik van Lenie zijn hoogtepunten in het huis. Het gaat zoals het gaat zegt Lenie, het was fantastisch. Ik ben blij dat ik mijn liefde ook weer zie. Ik ben blij dat ik het experiment mee mocht maken. Ik heb de kans gekregen en aangepakt. Daarna gaat hij naar zijn familie en vrienden toe.

Geraldine laat weten dat f*cked up week ten einde is. Het is deze week queen en king week. En daar hoort natuurlijk een kasteel bij. Het geheime huis is omgetoverd tot een schitterend paleis. Hoe dit allemaal verder gaat zie je op de live stream eindigt Tatyana.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4]

Ook interessant:

9 Reacties

Ostyn luc 27 januari 2024 - 20:20

Eigen graf gedolven!

Beantwoord
yvonne kerssens 27 januari 2024 - 20:25

Ik ben heel blij dat lenie er uit is,ashley er lekker nog in ! ! ! !

Beantwoord
Hans S 27 januari 2024 - 20:28

Goede uitslag van Big Brother Lenie was niet leuk dus hij moet terecht het huis verlaten.

Beantwoord
Alex 27 januari 2024 - 20:35

Goed gekozen.

Beantwoord
Sandy 27 januari 2024 - 22:52

Ik wil alle stemmers bedanken voor de goede keuze om Alice en Ashley in het huis te laten en Lenie naar de Exit te sturen. Hele goede uitslag en blij dat die dictator het huis uit is. Tot de laatste seconde in de live show bleef hij zijn arrogantie bewaren en is hij zo enorm overtuigt van zichzelf. De bewoners gaan mij missen waren zijn woorden, tja als kiespijn denk ik! Zelden zo’n zelfingenomen persoon in BB meegemaakt en blij dat ik deze man niet meer in mijn huiskamer hoef te zien tijdens de uitzendingen.

Beantwoord
D. Pison 27 januari 2024 - 23:52

Waarom heeft Randy gelogen tijdens de live uitzending? Ik had hem heel hoog zitten maar hij is voor mij van de sokkel gevallen! Lees maar wat hij EERST zei over Ariana en nu had hij ’t over “z’n zusje”…………………….??!!”

Big Brother-Randy is klaar met medebewoner: “Volgende week van af”

“Randy is een van de kandidaten die momenteel te zien is in Big Brother. Hij hoopt er natuurlijk met de hoofdprijs vandoor te gaan, maar het zal nog wel even duren tot we erachter komen of hij dat ook echt haalt. Tot die tijd ziet het ernaar uit dat Randy iedere week een nieuwe koppelpartner krijgt. En daar kijkt hij deze week enorm naar uit, want Randy heeft het helemaal gehad met Ariana als zijn sidekick.

Plagen tijdens de afwas

Randy en Tyron stonden op vrijdagavond samen de afwas te doen. Ondertussen hangt ook Ariana een beetje om ze heen. Tyron besluit haar een beetje te plagen door haar met een handdoek te slaan. Ariana lijkt er niet heel erg blij mee en vraagt aan Randy of hij niet een keer wat tegen Tyron kan zeggen erover.

Wel leuk

Randy heeft het idee dat Ariana het stiekem wel leuk vindt dat Tyron haar aan het plagen is, maar zij is rigoureus: “Kom een keertje voor me op. Anders wil ik niet meer je duopartner zijn”, foetert ze uit. Als ze vervolgens wegloopt, horen we Randy tegen Tyron fluisteren: “Volgende week ben ik er weer van af, hoop ik. Bas heeft me gewoon gekoppeld hè. Dat is gek hè.”

Beantwoord
Albert 27 januari 2024 - 23:56

Wie was Lenie ook alweer?

leuk cluppie zo 🙂

Beantwoord
Eric.verbreyt 28 januari 2024 - 01:04

Terecht, juiste beslissing, heeft zijn eigen graf gegraven, had hij zo bazig niet geweest en dan zijn stunt met die koffer, had hij het messchien overleefd, maar nu een nieuwe week en hop naar de volgende nominatie en dan hoop ik dat de volgende voor mij er uit mag, want die is nu bijna iedereen beu, allee, denk ik, we zien wel

Beantwoord
Peter 28 januari 2024 - 07:32

Goede zaak, Ashley is dan blond maar eentje met hersens en een goede speler

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page