Home » De bewoners krijgen een nieuwe regel opgelegd door Ashley en Glenn

De bewoners krijgen een nieuwe regel opgelegd door Ashley en Glenn

Door BigBrotherNederland

Gisteren kregen de bewoners in het huis een grondwet opgelegd. Ze moeten het huis bewaken als er een alarm afgaat. Op deze nieuwe dag krijgen Ashley en Glenn in het kasteel een nieuwe opdracht van Big Brother.

Glenn en Ashley moeten namelijk nog een regel bepalen die de bewoners in het huis uit moeten voeren. De huidige regel het huis bewaken blijft bestaan. Na enig overleg wordt er een regel bepaald en doorgegeven aan Big Brother. In het huis hebben de bewoners inmiddels de nieuwe producten ontdekt die Ashley en Glenn vanmorgen doorgegeven hebben. Niet lang daarna moet iedereen verzamelen in de woonkamer. Daar verteld Big Brother de nieuwe regel, echter wordt de stream onderbroken.

Maar in het Big Brother kasteel krijgen Ashley en Glenn het moment wel te zien op het tv scherm. Big Brother liet het volgende weten: Bewoners, jullie hebben gisteren kennisgemaakt met de nieuwe grondwet. Aan die grondwet wordt nu een nieuwe regel toegevoegd. En wel deze. Op het scherm komt de regel: Gezamenlijk tandenpoetsen ’s ochtends en ’s avonds te staan. Gezellig laat Alice weten, Jimmy vindt het “fantastisch”. Maar als de een eerder gaat slapen moeten we dat allemaal gaan doen merkt Alice op. En op een moment dat het alarm niet is voegt Tom eraan toe. Big Brother laat weten dat de regel per direct ingaat. Jullie grondwet telt nu dus twee regels. Tom merkt op dat als ze hadden gewonnen zij die regel mochten bepalen. Glenn hoort dat en merkt op dat ze hun doorhebben.

Sommigen zien er wel moe uit zegt Ashley terwijl ze naar het beeldscherm kijkt. Kun je nagaan, we hebben de makkelijkste uitgekozen en dit is al een discussie. We dachten dat ze hiermee blij zouden zijn antwoordt Glenn. Maar mensen staan later op, die vroeger gaan slapen. Ze moeten gewoon afspreken na het eten iedereen tandenpoetsen. Plus dat alarm nog eens. Tom had gelijk, hij weet het. Zij weten sowieso dat wij dat moeten doen. Ashley merkt op dat als ze geweten had dat het blijvend zou zijn ze de eerste regel nooit gekozen zou hebben. Die we gisteren hadden gekozen is heftig, ik dacht het is leuk voor een dagje. Glenn denkt dat ze het met de wall makkelijk moeten maken. Zo goedkoop mogelijk. Inderdaad zegt Ashley, zullen ze doorhebben dat wij dat moeten doen? Tuurlijk zegt Glenn, Tom zei het net toch. De wall waarschijnlijk nog niet maar de grondwet wel. We gaan bad als wij er heen gaan zegt Ashley. Je moet je niet slecht voelen benadrukt Glenn. We moeten kiezen. Elke dag wordt voor hun zwaarder, wij hebben luxe dat doen ze niet voor niks. Hoe zwaarder het daar wordt hoe meer moeiten zij doen om het te veroveren.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Ook interessant:

1 Reactie

Gerardus 29 januari 2024 - 13:05

Leuk deze opdrachten ga zo door

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page