Home » Ronahi en Tom in het Big Brother kasteel krijgen hun eerste opdracht

Ronahi en Tom in het Big Brother kasteel krijgen hun eerste opdracht

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond kwamen Ronahi en Tom aan in het Big Brother kasteel. Zij hebben namelijk de tweede king en queen game gewonnen. Nadat ze een feestelijk maal op hebben laat Big Brother weer van zich horen.

Tom en Ronahi begint Big Brother, ik hoop dat jullie koninklijk maal smaakte? Tom antwoordt dat het goed gesmaakt heeft. Dat is goed om te horen zegt Big Brother, ik hoop dat jullie het kasteel goed bevalt. Zeker laten Ronahi en Tom weten. We gaan ervan genieten. Jullie mogen bepalen wat er in de wall komt gaat Big Brother verder. En tegen welke prijs. Jullie mogen drie producten selecteren en zelf bepalen wat die kosten. De lijst met de mogelijke producten liggen nu in het luik. Hoe leuk is dat zegt Ronahi enthousiast.

De twee halen de lijst uit het luik en gaan weer binnen zitten. Jullie mogen samen de lijst doornemen legt Big Brother uit.  En drie producten bepalen die morgen door mij in de wall worden gelegd. Belangrijk is dat jullie niet alleen ook de prijs bepalen maar dat het aantal coins dat ervoor betaald wordt ook naar jullie gaat. Dus stel je voor ik kies een bepaald product en dat moet 2 coins kosten, als iemand dat betaald krijgen jullie dat ook. Nog leuker zegt Ronahi en volgens Tom moeten ze het wel slim bekijken. Nu valt het kwartje ook dat Ashley en Glenn dit eerder ook bepaald hebben. Er staat ook kaas op de lijst en volgens Ronahi moeten ze dat echt doen. Randy heeft gezegd dat als dat zou komen hij het zo weer zou kopen. Ook Ronahi denkt dat een pot chocoladepasta ook wel in de smaak zal vallen. Na enig overleg kiezen ze voor kaas voor 1 coin, lava cake voor 2 coins en chocoladepasta voor 2 coins. We gunnen het ze benadrukt Ronahi. Dan mogen jullie de lijst nu terugleggen in het luik laat Big Brother nog weten. Zou iemand in het huis iets kopen wat de king en queen uitgekozen hebben?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 30 januari 2024 - 09:49

Geen opzienbarend nieuws…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page