Home » Danny spreekt Tom aan, hij begrijpt zijn keuze tijdens de king en queen game niet

Danny spreekt Tom aan, hij begrijpt zijn keuze tijdens de king en queen game niet

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben de bewoners een laatste king en queen game gespeeld. Diegene die dit spel zou winnen heeft deze week vrijstelling. Uiteindelijk zijn dat Jimmy en Dilano geworden. Het was een spel met een lange livestream onderbreking dus hoe het exact verlopen is is onduidelijk. Toen er weer beeld was werd wel duidelijk dat er gestemd moest worden op wie er het kasteel in mocht en dat er een rode knop een rol gespeeld heeft.

Het spel heeft veel teweeggebracht in het huis zo werd afgelopen avond wel duidelijk. Maar daar wordt nog volop over gesproken. Wat een spelletje weer zegt Karen. Ik denk dat sommige mensen wel een beetje gesust zijn merkt Ashley op. Wat bedoel je dan vraagt Ariana. Gewoon rustig, tam, een beetje op de achtergrond antwoordt Ashley. Ariana is ook erg benieuwd naar de bank. Het zou mij niets verbazen waarvan we het niet zien aankomen. Ashley denkt dat ook gaat gebeuren. Het heeft me wel zoveel inzicht gegeven, hoe mensen kijken en keuzes maken. Dat ik denk, hoe denken jullie? Ariana vraagt hoe ze gestemd heeft, Jimmy toch? Als laatste antwoordt Ashley. Maar ik heb niemand hier waarvan ik zeg die gun ik het meer dan een ander. Met de een heb je meer dan de ander maar dat is geen eerlijke keuze binnen het spel. Ik denk meer in tactisch. Maar in deze situatie wist ik het echt niet. Het werd op een gegeven moment ook wel erg persoonlijk merkt Ariana op. Dan creëer je groepjes. Allemaal eilandjes waren er antwoordt Ashley. Als je goed hebt geluisterd weet je over wie ik het heb gaat Ariana verder. Dat klopt zegt Ashley, het was ook een spel waar ik niet zo lekker op ga. Die meiden waren ook op elkaar gesteld he, en die maken daar dan een keuze op. Ariana denkt dat je het spel dan niet kan halen als je het zo persoonlijk maakt.

Ook Danny spreekt er met Tom over. Danny had het Tyron ook wel gegund. Tom legt uit dat hij goed met hen overweg kon en dat dat een reden is om voor hun te kiezen. Het eerste wat Jimmy zei toen hij mij zag is dat hij gemist had om met mij te wandelen. Dat is kei lief benadrukt hij. Ik gun het iedereen maar je moet een keuze maken. Ja antwoordt Danny maar ik begrijp de keuze niet. Ik vind het een rare keuze. Je moet er met twee uitkomen merkt Tom op. Ik zei ook al wij worden eraf gegooid en dat gebeurde. Tuurlijk antwoordt Danny, je hebt het ook al meegemaakt. Volgens Tom zijn er drie spellen gespeeld en drie duo’s hebben aan zichzelf gedacht. Ik ga niet samen smijten met mensen om hier langer te blijven. Ik ben hier voor mijzelf. Danny benadrukt dat hij het Tyron had gegund. Hij heeft nog niks gewonnen. Ik vond persoonlijk dat hij het ook verdient heeft. Hij heeft zijn koffer ook nooit gehad. Hij heeft in feite niks gehad. Daarom dacht ik voor hem gun ik dat.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Ook interessant:

4 Reacties

Agnes schepers 31 januari 2024 - 09:44

Die Ariana moet eruit ruzie stoker

Beantwoord
Gezina 31 januari 2024 - 10:58

Tyron moet maar met Randy een duo vormen. En die Doriana met Ariana. Want die kunnen beiden niet echt de spellen spelen.

Beantwoord
Dekeyser Benny 31 januari 2024 - 12:57

Dorian moet eruit, eerst janken van schrik en nu wil ze een beetje de chef uithangen

Beantwoord
Alex 1 februari 2024 - 00:43

Ze moesten blijkbaar weer op elkaar stemmen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page