Home » Jimmy en Dilano komen erachter dat er genomineerd is, de twee bespreken hoe ze het moeten aanpakken

Jimmy en Dilano komen erachter dat er genomineerd is, de twee bespreken hoe ze het moeten aanpakken

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben de bewoners in het huis moeten nomineren. Maar daarvan waren Jimmy en Dilano niet op de hoogte. Tijdens het gezamenlijke diner kwamen ze daar achter. Als de twee weer terug zijn in het kasteel bespreken ze hoe ze het nu verder op moeten pakken. De twee verwachten dat zij nog een rol krijgen bij deze nominatie.

Wat is jouw gedachtegang vraagt Dilano. Want jij wilt perse Ariana redden. Nee antwoordt Jimmy, ik wil weten wat de bank is. Dan weet ik wie eruit gaat en dan kun je kruisen. Soms heeft het geen zin. Je kan bijvoorbeeld zeggen stel Ariana staat het laagste in de poll. Dan weet je dat als zij erop staat dat zij eruit gaat. Zij heeft onze back, Ronahi ook en Tom ook. Maar als er wat gebeurd is kunnen we het verantwoorden door te zeggen luister Tom, we houden van je maar als je dit soort dingen doet dan is het aan het publiek wat ze ervan vinden. Ik weet niet wat er gebeurd is merkt Dilano op.

Wat ik wel weet is dat bepaalde duo’s er niet uit zijn gekomen. Je moest als duo 2 koppels nomineren gaat Dilano verder. Sommige zijn niet met elkaar overeengekomen. Tom en Ronahi is daar een van, Basiri en Karen ook. Die zijn ruziënd uit elkaar gegaan. Ronahi wilde het er niet in detail over gaan, dat is wel jammer. Tyron en Doriana zijn er wel uitgekomen en Glenn en Ashley ook. Randy en Ariana weet ik niet. Jimmy kan niet geloven dat Ariana erop komt, ik geloof niet dat ze hem (Randy) erop zetten. Ik geloof meer dat er veel stemmen naar Danny en Alice zijn gegaan en naar Tom en Ronahi en Ashley en Glenn. Tom en Ronahi zijn mijn nummer één, maar we moeten rustig blijven. We moeten ook tactisch denken, onze vrienden erin houden. En Tom is wel een hele sterke bij het publiek dus Tom stemmen ze er niet uit. Dus die knikkert iemand er wel uit. We moeten hun saven maar Randy en Ariana zouden er dan wel uitgaan. Volgens Dilano wordt het wel weer anders als het per duo zou gaan. Ik weet niet hoe Ronahi in de buitenwereld staat. Het zou ook kunnen dat wij er ook één kunnen saven. Dan zijn er drie mensen genomineerd. Het zou ook kunnen dat van de twee duo’s er een genomineerd is en wij de derde mogen bepalen.We moeten gewoon wachten op die informatie van Big Brother. We weten het wel een beetje van elkaar. Jimmy denkt dat ze ook goed moeten kijken naar onze eigen game.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Rex 1 februari 2024 - 10:04

Dilano is een eng mannetje en maakt misbruik van de goedheid van Jimmy.

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 00:22

Ze mogen blijkbaar niet meestemmen als vrijgestelden.

Beantwoord
Lili 2 februari 2024 - 02:45

Dilano denkt in het ik-vorm en Jimmy in het ons-vorm..grootte ego…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page