Home » Ronahi zou het liefst een andere teamgenoot hebben, Jimmy en Dilano keren terug in het huis

Ronahi zou het liefst een andere teamgenoot hebben, Jimmy en Dilano keren terug in het huis

Door BigBrotherNederland

Toen de nominaties van deze week bekend werden gemaakt sprak Big Brother de twee kings toe in het kasteel. Aan alle sprookjes komt een einde, pak jullie spullen het is tijd om terug naar het huis te gaan. Jimmy vindt het spannend om weer terug te keren, Dilano heeft er zin in. Niet veel later gaan de lampen van de draaideuren branden. De bewoners verwachten de nominatie pinnen maar het zijn Jimmy en Dilano. Ze worden hartelijk ontvangen door de rest. Er wordt geknuffeld en als Tom vraagt of ze iets moeten doen laat Jimmy weten dat ze niks weten. Ook Basiri wordt krijgt felicitaties en Dilano verteld dat zij het vliegtuigje ook gezien hebben. Al snel komen Jimmy en Dilano erachter wie de genomineerden van deze week zijn.

Dilano en Jimmy gaan met Ronahi even in de slaapkamer zitten. Ronahi is in tranen en zegt dat hij niet wilde veranderen en bij zijn keuze wilde blijven. Ik wilde Doriana en Tyron echt niet, ik dacht dat jullie misschien nog iets konden doen.  Wij weten niks benadrukt Jimmy. We wisten dit niet eens voegt Dilano eraan toe. Wij dachten daarom duurde het zo lang dat jullie iemand vrij konden stellen gaat Ronahi verder. We dachten zoveel. Ik wil gewoon niet meer een duo met hem zijn snikt ze verder. Hij doet happy en ik niet. Hij zegt dat door zijn keuze ze er zelf op hadden gestaan. Dat weet je niet antwoordt Dilano. Ik weet er wel een paar antwoordt Ronahi. Ik voel me f*cking slecht. Ik heb een duo partner die niet wil luisteren naar mij. Ik weet niet hoe ik mij moet uitten en voel me er slecht bij. Dilano snapt het Tom verhaal niet helemaal, hij lag toch goed in de groep? Nee antwoordt Ronahi, vorige week bij de wenspunt is het veranderd. En hij doet ook raar. Ik snap hem niet en we staan niet op één lijn. Hij is het niet het type waarmee ik verder zou gaan. Daarna verteld ze dat Tyron en Tom niet meer goed gaan met elkaar. Tyron vond het raar dat hij voor hun gekozen heeft terwijl hij eerder in de hottub had gezegd nooit op elkaar zouden gaan en elkaar zouden backen. Sindsdien loopt het niet zo goed. Gaan er twee duo’s weg vraagt Dilano. Dat weten we niet antwoordt Ronahi. Wie wilde jij erop zetten dan vraagt Dilano. Ariana en Randy laat Ronahi weten. En Glenn en Ashley omdat daar niemand op zou gaan. Niemand zou op hun gaan 100 procent. Dilano merkt op dat ze die 100 procent maar bij moet stellen. Vertel wat je weet vraagt Ronahi. Dat mag niet zegt Dilano, ik ben blij dat je het niet gedaan hebt want anders had het er anders uitgezien.

Nog wat later spreekt Big Brother iedereen toe. Bewoners, de king en king hebben zich terug onder het volk gemengd. Dit betekent ook dat alle grondwetten die deze week zijn ingevoerd komen te vervallen. Later horen jullie of jullie alle grondwetten goed hebben opgevolgd. En dan weten jullie ook of er een boete komt, of een mooie beloning. Een enkeling hoopt op een feestje maar al snel wordt er gedacht aan een geldbedrag die eventueel aan de huidige jackpot van 93.800 euro wordt toegevoegd.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.6]

Ook interessant:

11 Reacties

Sylvia 1 februari 2024 - 17:48

Rohani moet eens gaan leren om haar mond te gaan houden. Ze valt steeds meer door de mand. Alsmaar in die slachtoffer rol! En dat roddelen doet ze ook steeds meer en meer.

En wat betreft Tom? Tom is geen verkeerde, alleen kan slecht tegen zijn verlies. En is jaloers op de mannen, en vooral de jonkies. Wordt tijd dat hij volwassen gaat worden.

En Dilano en Jimmy🩷 Jimmy is een schatje
Dilano een onzeker klein mannetje.

Beantwoord
Van de Vondel Marina 1 februari 2024 - 18:18

Helemaal mee eens

Beantwoord
yvonne kerssens 1 februari 2024 - 20:24

hoe lang zitten ze in het kasteel ?

Beantwoord
Kris 1 februari 2024 - 21:13

Geen wonder dat Ronahi en Doriana zo goed met elkaar kunnen opschieten. Echte drama queens, van een mug een olifant maken, zichzelf altijd weer in die slachtofferrol duwen en heel passive agressive. Ze kan haar eigen mening niet goed genoeg verdedigen dus dan is het de fout van de andere die wel zijn menig kan verdedigen.

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 00:48

Pas halverwege het verhaal wordt duidelijk dat het over Tom gaat.

Beantwoord
Lili 2 februari 2024 - 02:28

Wat een drama queen is die Rohani zeg.Het is letterlijk haar mening dat ZIJ vind die belangrijkste vind…iedereen heeft een mening die telt.Vind juist dat die Tyron en Dilano is moeten leren iets los te laten..Tyron wordt eens volwassen en ga is praten met Tom…en Dilano is zo gefocust op die Tom.Het is een spel en mag door iedereen gespeeld worden…wat een egoos zeg.Tom is inderdaad geen verkeerde .Alice de jongste …respect voor dat meidje …

Beantwoord
Lili 2 februari 2024 - 03:12

Het verschil tussen die Rohani en die Tom is…Tom gaat met respect met haar om dat is andersom niet.

Beantwoord
Jeroen 2 februari 2024 - 07:25

Waarom heeft ze dan niet de tijd genomen toen ze samen in het kasteel zaten om dit eens goed door te spreken en uit te praten. Toen was ze poeslief en aardig tegen hem en nu deugt er niks meer van hem. Beetje dubbele moraal he. Ga het gesprek aan en schik je in duo-partner anders ga je een hele slechte tijd tegemoet.
Oh ja………. en stop aub met klagen, daar heb je niet echt het recht toe na je bezoek aan de mirror-room plus het kasteel

Beantwoord
Sylvia 2 februari 2024 - 10:47

Maar Rohani is ook niet eerlijk. Nooit geweest. Ze is in het begin heel erg afwachtend geweest.
Nu ziet ze dat ze goed in de groep valt, nu nog wel, al begint het af te brokkelen. Maar deze dame laat ook haar ware gezicht zien. En er gaat nog veel meer gebeuren, let maar op. Ze zeggen allemaal dat ze eerlijk zijn, ik heb van al die dames nog niet 1x gezien dat ze eerlijk zijn! Op Alice na! 9

Beantwoord
Lili 2 februari 2024 - 09:52

Helemaal eens.

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 11:33

Ronahi valt nog best mee.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page