Home » Big Brother verrast de bewoners met fitness toestellen

Big Brother verrast de bewoners met fitness toestellen

Door BigBrotherNederland

De dag gaat na de confrontatie tussen Ashley en Ariana rustig voorbij. Er worden spelletjes gespeeld, gekookt en wat gekletst. Maar dan meld Big Brother zich. Bewoners, kom naar de game area. De groep reageert enthousiast en gilt het uit.

Als de bewoners de game area in lopen staat er allemaal fitness apparatuur. De meeste klappen en zij blij met wat ze zien. Jimmy grapt dames en heren welkom in mijn nachtmerrie. Daarna volgt er een live stream onderbreking. Als er weer beeld is wordt niet meteen duidelijk wat Big Brother de groep mede heeft gedeeld. Niet iedereen is even enthousiast. Ronahi gaat in het huis op de bank zitten en Doriana gaat verder met koken. Het is echt niks voor mij zegt Ronahi, ik ben teleurgesteld. Volgens Jimmy is er bij Big Brother iets niet zomaar en Doriana vindt het ook apart. Ondertussen wordt er flink gesport in de game area door een groot deel van de bewoners. Zo heeft Karen al één uur hardgelopen op de hardloopband. Karen vraagt zich af of er misschien ook een beloning aan hangt maar volgens Tom is dat niet zo. Dit is om ons bezig te houden. Er staat verschillende apparatuur in de game area: een roeimachine, gewichten en een fiets, en een drukbank. Zou Big Brother er nog een opdracht aanhangen of is het enkel om zichzelf bezig te houden? Of is het toch een beloning omdat iedereen zich aan de grondwet van King en Queen week heeft gehouden?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.6]

Ook interessant:

4 Reacties

Marc Croes 2 februari 2024 - 15:56

Nu moet big brother1 van die toestellen permanent in het huis zetten

Beantwoord
Yvonne 2 februari 2024 - 16:39

Kunnen ze lekker sporten,heel goed fitnis is super voor de bewooners !!

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 17:37

Een weekje sporten zet geen zoden aan de dijk. Het moet wel langer blijven staan.

Beantwoord
Gerard 2 februari 2024 - 17:42

Nu eens goed geluid. Op de tv zenders want het is niet te horen live tv op video land

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page