Home » Jimmy en Dilano lijken toch invloed gehad te hebben tijdens de nominaties

Jimmy en Dilano lijken toch invloed gehad te hebben tijdens de nominaties

Door BigBrotherNederland

Gisteren zijn de nominaties van deze week bekendgemaakt. Deze week zijn er twee duo’s genomineerd namelijk Ariana, Randy, Tyron en Doriana. Dilano en Jimmy zijn gisteren teruggekomen uit het Big Brother kasteel en ontkennen dat ze een rol hadden tijdens deze nominaties. Maar uit gesprekken wordt duidelijk dat dat toch anders lijkt te zijn.

Toen Ronahi huilend haar verhaal deed over teamgenoot Tom liet Dilano al doorschemeren te weten hoe er gestemd was. Later praat Dilano weer met Ronahi en gaat het wederom over stemmen en de rol die ze hebben gehad. A en R hadden volgens Dilano de meeste stemmen doelend op Ariana en Randy. De rest stond gelijk voegt hij eraan toe. Wow antwoordt Ronahi. Je weet het he, ik ben je super dankbaar. Deze kans krijg ik niet nog eens. Het was echt heftig gisteren. Ik denk dat A en R eergisteren een andere beslissing hadden moeten maken merkt Dilano dan op. Dan stonden die er niet op zegt Ronahi. Dilano denkt dat hij zelfs genomineerd zou worden maar dat is volgens Ronahi niet het geval. Anders zou ik je dat zeggen benadrukt ze. Ja antwoordt Dilano, anders had ik jou niet kunnen redden. Dan had je erop gestaan.

Ik snap die mensen ook wel zegt Ronahi dan. Hij (Tom) is echt zijn eigen put aan het graven. Ik heb hem dat gezegd maar hij heeft dat niet door. Jimmy gaat nog met hem praten. Ronahi vindt dat hij dat niet moet doen, eigen schuld dikke bult. Hij gaat het toch niet snappen. Hij mag het doen, maar er valt niets door te dringen bij hem. Dilano laat ook nog weten op wie hij was gegaan. Alice en Danny, dat zijn gevaarlijke spelers. Dat zou mijn nummer één zijn en ik dacht dat de rest dat ook zou hebben gezien. Ronahi wilde voor Ariana en Randy gaan, puur voor Ariana en voor Alice en Danny. Dilano laat ook nog het aantal stemmen weten, het was 2,2,2,4, 1 en 1. Wat zou betekenen dat Dilano en Jimmy daarna Ashley, Glenn, Ronahi en Tom gered hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.4]

Ook interessant:

7 Reacties

Eric.verbreyt 2 februari 2024 - 07:31

Tom zijne put aan’t graven, nee jong, die komt uit voor zijn eigen mening, het is nog altijd een spel , maar da vergeten er een paar, en wat denk Dilano nu, dat ze hem gaan sparen, nie geloven.

Beantwoord
Lili 2 februari 2024 - 07:53

Die Ronahi wat een roddel en hoe die over Tom praat…onrespectvol…wat andersom totaal niet is.Die geeft alles door…maar owee er iemand zo over haar zou praten.Wat een verschrikkelijk mens…hoop .Zo dominant…ik hoop dat er iemand
Tom is op de hoogte brengt…dat we niet het zelfde krijgen zoals vorig jaar met die Jolien en die ander mens.Daar is nog altijd fatsoen…zo neerbuigend over iemand praten wie denkt ze dat ze is …lomp en grof noem ik dat.

Beantwoord
Lili 2 februari 2024 - 08:03

Dilano net als die Tyron…als je wat karakter hebt …ga dan is praten met Tom…achter de rug kan iedereen…en jullie spelen ook het spel… volwassen mannen met geen ruggengraat.

Beantwoord
Eric.verbreyt 2 februari 2024 - 09:06

klopt 100´%

Beantwoord
Roos 2 februari 2024 - 10:41

Ik vind het deze keer een enorm roddelcircuit. Daarnaast lijkt het ook wel alsof er geen persoonlijke keus gemaakt mag worden,zoals Danny Tom publiekelijk aansprak waarom hij niet voor Tyron gegaan was. Heel apart, en door Danny ook best gemeen om dit gewoon in de huiskamer te doen als aanval op Tom! Heel apart..

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 11:28

Als Ariana er uit is gaat het al een stuk beter in huis.

Beantwoord
Lili 3 februari 2024 - 00:21

Inderdaad, die Danny waar bemoeit die zich mee…iedereen mag zelf kiezen hoe ze het spel spelen…doet hij ook…ik vind dat hij soms van 2 walletjes eet..ik vind het een man met 2 gezichten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page