Home » Tom vindt dat Ronahi anders doet en niet met hem kan praten

Tom vindt dat Ronahi anders doet en niet met hem kan praten

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was het een rustige avond in het Big Brother huis. De bewoners spelen vooral spelletjes. Tom en Ashley hebben nog wel even een kort gesprekje over Ronahi.

Tom verteld aan Ashley dat hij echt het gevoel heeft dat ze echt anders doet tegen mij. Ze was net buiten aan het praten en was ze precies aan het vertellen dat wij hun hadden genomineerd. En de vorige keer had ze het ook al blijkbaar genoemd. Wie vraagt Ashley. Rohani over Tyron gaat Tom verder. Maar nu ging ze ook naar Ariana en zo. Misschien ben ik mij dingen aan het maken he maar zij kan niet met mij praten. Dat gevoel heb ik. Lastig antwoordt Ashley, soms zie je dingen die er niet zijn of interpreteer je dingen anders. Tom merkt op dat hij het misschien los moet laten. Zou ik wel doen Tom benadrukt Ashley. Volgens Tom zegt het wel genoeg dat nu ze is gaan praten dat is om zichzelf goed te praten. Zij hangt heel erg aan hen he? Ja vraagt Ashley, nou ja misschien ben je nog maar heel kort partner. En dan was dit gewoon niet zo’n goede match.

Later hebben de twee ook nog een kort gesprekje over het spel. En wordt het voorval met Ariana ook nog even besproken Ashley merkt op dat je helder kunt blijven door afstand te houden. En als je teveel mee gaat in bepaalde dingen zoals ik en Karen hebben gehad bij haar, doelend op Ariana. Dat had ik liever niet gehad. Morgen sluiten we de week af merkt Tom op, dan is er weer bezigheid. Dan kun je weer op een andere manier denken. Dat is ook zo zegt Ashley, morgen laat ik het los. Welke kant het ook op gaat of ze gaat of blijf ik hou erover op. Als ze wilt praten of niet praten. Alles komt goed eindigt Tom.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.9]

Ook interessant:

10 Reacties

Hans S 3 februari 2024 - 09:16

Ik vind dat er dit jaar leuke Belgen inzitten , Ronahi ook iemand die niet het kaas van de brood laat eten en daar hou ik van ze zeg wat ze moet zeggen en zo blijft het leuk , meteen uitpraten en verder gaan.
Op naar het volgende conflict.

Beantwoord
Sylvia 4 februari 2024 - 12:53

@Hans, naar welke afleveringen kijk jij als Ronahi in beeld is? 🤔

Beantwoord
Gezina 3 februari 2024 - 09:19

Ronahi is haar eigen hachje aan het redden voor volgende week. Vreselijk nep allemaal. Hoop dat Ariana eruit gaat. Er zitten dit jaar een hoop nep figuren in. Ronahi ,Tyrone Doriana en met name Ariana.

Beantwoord
Gonny Roosen 3 februari 2024 - 09:23

Ronahi moet er ook zo snel mogelijk uit de roddeltante die Tom im n zwart daglicht zet, ook n gevaarlijk mens

Beantwoord
Sylvia 3 februari 2024 - 10:02

Tom heeft helemaal gelijk. Rohani is een roddelaarster maar doet overkomen dat ze onschuldig en heilig is. Altijd in haar slachtoffer rolletje..vreselijk kind is het!

En Tom beeldt zich niks in! Natuurlijk zegt Ashley dit, maar ze weet dondersgoed dat het zo is. Want Karen roddel ook naar Ashley.

Als ik Tom was? Nooit met Ashley praten, ze gebruikt alles tegen jou op als je zwak ben!! En hij moet wel met Rohani gaan praten en haar de waarheid vertellen.

Ik vind Tom een leuke lieve jongen, maar kan soms zo kinderachtig doen!
Jaloers op de jongere jongens daar en slecht tegen zijn verlies kunnen.

Kom op Tom!!

Beantwoord
Lili 3 februari 2024 - 10:40

Je moest eens weten Tom…volg je gevoel…die rohani is daar de roddelkrant van de hele groep.En genoeg andere die vd zijlijn heel hard roepen …maar de balle niet hebben in het gezicht te zeggen.Gewoon die stem van Rohani lijkt een klaaaagend irritant geluid…een spijker die over een schoolbord de hele dag gaat .Zo vlug mogelijk eruit..met nog wat meeloper…

Beantwoord
Rex 3 februari 2024 - 12:16

ik vind Ashley maar een vervelende persoonlijkheid, de hele tijd over afstand houden en ik zit hier enkel voor het geld en spel. Ik snap dat maar je kan ook een beetje sympathieker zijn tegen de medebewoners ipv denken dat je echt de queen van het huis bent.

Beantwoord
Alex 3 februari 2024 - 12:28

Zal wel aan Tom liggen.

Beantwoord
Roberto 4 februari 2024 - 23:13

Waar kijken jullie eingelijk naar tot nu heb ik Tom altijd horen liegen in het huis en altijd ik zweer op mijn zoontje zo een zielig mens is Tom gewoon eruit.

Beantwoord
Roberto 4 februari 2024 - 23:14

Inderdaad het ligt aan Tom

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page