Home » Big Brother zet de bewoners aan het werk met een langdurige verdienopdracht

Big Brother zet de bewoners aan het werk met een langdurige verdienopdracht

Door BigBrotherNederland

Gisteren stond er een mysterieus object in de groene kamer. Afgelopen avond werd duidelijk waarvoor dit object precies is. Big Brother liet de bewoners naar de woonkamer om te vertellen wat de bedoeling is met dit object.

Bewoners, jullie hebben allemaal gezien dat er een vreemd object in de concoon ruimte staat. Het is een waterloper, een zandloper maar dan met water. De opdracht is eenvoudig maar vraagt wel organisatie en doorzettingsvermogen van jullie allemaal. Jullie moeten zorgen dat de waterloper blijft lopen en nooit leegloopt. Dit doen jullie door het water dat er aan de onderkant uitloopt er aan de bovenkant weer in te gieten. En dit blijven jullie herhalen tot ik zeg dat de opdracht stopt. En ik kan jullie vertellen, dit gaat lang duren. Dag én nacht. Als jullie dit volhouden en als jullie dit goed doen worden jullie financieel beloond. Dan komt er 1000 euro bij in de jackpot. Maar lukt het niet? Dan gaat er 2000 euro uit de jackpot. Jullie mogen nu kort overleggen welke twee bewoners starten.

Ashley laat weten dat ze vroeg wilde slapen, ze wil alvast gaan slapen zodat ze in de nacht kan staan. De vraag ontstaat of het per duo gaat maar Big Brother laat weten dat er twee mensen moeten staan. De groep wil dat ieder tweetal het één uur doet. Ashley merkt op dat je niet weet hoe zwaar het is, misschien is het wel korter dan één uur. Daarna is er een livestream onderbreking en als er weer beeld is staan Glenn en nieuwe bewoner Nouchka bij de waterloper. Om en om vangen ze water op met een bekertje en gooien het er aan de bovenkant weer in. De opdracht zal de komende uren, misschien wel dagen doorgaan. Gaat het de groep lukken de opdracht succesvol te volbrengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.4]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 5 februari 2024 - 13:57

Gaatje dichtstoppen?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page